Belçim Bilgin, adını değiştiriyor: Duyanlar kulaklarına inanamadı! 'İsmimizin önemi yok ki' diyerek resmen açıkladı

Belçim Bilgin, adını değiştiriyor: Duyanlar kulaklarına inanamadı! 'İsmimizin önemi yok ki' diyerek resmen açıkladı

Yeni projesi merakla beklenen Belçin Bilgin, özel hayatıyla aldığı kararla herkesi şoke etti. Ünlü oyuncu, adını değiştireceğini söyledi. İşte, Belçim Bilgin'in yeni adı...

Belçim Bilgin, NTV'de Ceyda Düvenci'nin sunumuyla ekrana gelen 'Bambaşka Sohbetler'in konuğu oldu.

Son olarak 'Hatıran Yeter' filminde rol alan 41 yaşındaki oyuncu, 6 ay boyunca yatağa bağlı kaldığı kazayla ilgili, "Çok küçük bir trafik kazası! Mukadderat denilen! Kapadokya'da 3 gün geçirdiğim bir 'dolunay ritüeli' sonrası dönerken, arabadaki kimseye bir şey olmadı, benim belim kırıldı. Oradan ağlayarak İstanbul'a gelip, İstanbul'da 6 ay hiç hareketsiz yattığım bir dönemdi... Şu an iyiyim çok şükür" dedi.

belcim-bilgin-ceyda-duvenci.jpg

BELÇİM BİLGİN ADINI NEDEN DEĞİŞTİRDİ? BELÇİM BİLGİN'İN YENİ ADI NEDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ceyda Düvenci'nin, "İsminin önüne bir isim daha koymuşsun..." yorumuna Belçim Bilgin, şu yanıtları verdi ve isminin 'Bi' olacağını söyledi:

"Daha henüz olmadı ama düşünüyorum, Bi... Merhaba Bi mesela... İsimlerimizin bir önemi yok, ismime çok aşığım..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN