Belediye Başkanı bizzat duyurdu! Her aileye 500 TL doğalgaz desteği verilecek, üşüyen çocuk kalmayacak! Başvuru şartları açıklandı

Belediye Başkanı bizzat duyurdu! Her aileye 500 TL doğalgaz desteği verilecek, üşüyen çocuk kalmayacak! Başvuru şartları açıklandı

Soğuk kış günlerinin etkisini göstermesiyle beraber doğalgaz faturaları dar gelirli ailelerin kabusu oldu. Belediyeden dar gelirli ailelere sevindirici haber geldi. Bu sene doğalgaz yardımı 500 TL hesaplara yatacak.

Doğalgaz Yardımının Ne Zaman Yapılacağı Açıklandı! 500 TL Kartlara Yatacak! Soğuk kış günlerinin gelmesi ile birlikte doğalgaz faturaları da kabarık gelmeye başladı. Özellikle son zamanlarda artan zamlar ile birlikte dar gelirli aileler oldukça zorlamaya başladı. Nihayet beklenen açıklama geldi. 500 TL doğalgaz yardımı yapılacak. Ayrıntılar haberimizde.

180 BİN AİLEYE DOĞALGAZ YARDIMI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 180 bin ailenin faydalanacağı doğalgaz yardım parasının 5 ocak tarihi itibariyle Başkent kartlara yatırılacağını açıkladı. Toplamda 90 milyon doğalgaz desteği sağlanmış olacak. Sosyal yardımlardan yararlanan 180 bin aile için 500 TL doğalgaz yardım parası ödenecek. 

Doğalgaz yardım parasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Mansur Yavaş'ın açıklaması ise şöyle:

"Çocukların üşüdüğü bir kentte hiçbir kalp ısınamaz. Sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin ailemizin Başkent Kartlarına 500’er TL’den toplam 90 milyon TL doğalgaz desteğini 5 Ocak’ta yatırıyoruz.”

doğalgaz yardım

Mansur Yavaş'ın yaptığı açıklama ardından yardım paraları ile ilgili vatandaşların araştırmaları sürüyor. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu kapsamda yürüttüğü yardım paralarının diğer belediyelerce verilip verilmeyeceği de merak ediliyor. 

doğalgaz yardım parası

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN