Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer yerinden oynuyor! Değişiklik haberi doğru çıktı: Seyircilere büyük şok

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer yerinden oynuyor! Değişiklik haberi doğru çıktı: Seyircilere büyük şok

ATV ekranlarının rekortmen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 62. bölüm ile seyircilerin adeta nefesini kesti. Her yeni bölümüyle merak konusu olan dizide sürpriz bir gelişme yaşandı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer yerinden oynuyor! Değişiklik haberi doğru çıktı. Seyircilere büyük şok! İşte ortalığı karıştıran o ayrıntı...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yer yerinden oynuyor. ATV ekranlarında seyirci ile buluşan rekortmen dizide kartlar yeniden dağıtılıyor. Sosyal medyada gündem olan değişiklik haberi doğru çıktı. Seyirciler izlerken hem üzüldü hem de sevindi.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNDE YER YERİNDEN OYNUYOR

Dizide yaşanan büyük değişimler merak konusu olmaya devam ederken dengeler iyice değişmiş durumda. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde büyük yaprak dökümü yaşanmaya devam ederken seyirci o ismi görünce hayrete düştü.

yeni-proje-2024-03-27t122105-735.jpg

DEĞİŞİKLİKLER PEŞ PEŞE GELİYOR

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ozan Akbaba ve Ragıp Savaş gibi isimlerin bir arada olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde flaş değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Dizide Ada’nın annesinin kadroya gelmesiyle birlikte yeni dünya evine giren Ateş dahil herkes şoka uğradı. Ayrılık haberleri art arda gelirken diziye yeni isimlerin dahil olmasıyla birlikte ise herkesi daha da heyecan sarmış durumda.

yeni-proje-2024-03-27t121851-444.jpg

Ben Bu Cihana Sığmazam 63. Bölüm Salı akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN