Ben Bu Cihana Sığmazam izleyicileri bu haberi bekliyordu! Tamam mı devam mı belli oldu

Ben Bu Cihana Sığmazam izleyicileri bu haberi bekliyordu! Tamam mı devam mı belli oldu

ATV'nin popüler dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezon için devam edip etmeyeceği ve sezon finalinin ne zaman yapılacağı konusundaki meraklar sonunda giderildi. İşte ayrıntılar...

Oktay Kaynarca'nın Cezayir karakterini canlandırdığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla büyük ilgi topluyor. İzleyiciler tarafından beğeniyle takip edilen dizi, yeni sezonun ardından sezon finaline doğru ilerliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, Oktay Kaynarca, Işıl Yücesoy, Pelin Akil, Ebru Özkan ve Eren Vurdem gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduruyor. 13 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 35. bölümüyle sezon finali yapacak.

13 HAZİRAN'DA FİNAL YAPACAK

BEN BU DÜNYAYA SIĞMAZAM

Geçtiğimiz haftalarda dizide önemli gelişmeler yaşandı. Eren Vurdem'in canlandırdığı Azamet ve Aslı Melisa Uzun'un canlandırdığı Melike karakterleri, geçen hafta yayınlanan bölümle birlikte diziye veda etti.

Altuntaş'ın haberine göre, Ben Bu Cihana Sığmazam ekibi ağustos ayında tekrar bir araya gelerek yeni sezon çekimlerine başlayacak. Yeni sezon için heyecanla beklenen çalışmaların başlamasıyla birlikte diziye olan ilgi daha da artacak.

Sezon finalinin etkileyici bir şekilde geçeceği tahmin edilen Ben Bu Cihana Sığmazam, salı akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer almaktadır. Diziye duyulan ilgi ve hayranlık, yeni sezonun da büyük bir heyecanla beklenmesine neden olmaktadır. Diziyle ilgili resmi açıklamalar ve güncel bilgilere televizyon yayınları ve resmi kaynaklardan ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN