Ben Bu Cihana Sığmazam'dan sonra yeni projesi belli oldu! Oktay Kaynarca Acun Ilıcalı'ya rakip oluyor

Ben Bu Cihana Sığmazam'dan sonra yeni projesi belli oldu! Oktay Kaynarca Acun Ilıcalı'ya rakip oluyor

ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihan’a Sığmazam final yaparak ekranlara veda ederken, dizinin başrol oyuncu Oktay Kaynarca’nın da yeni projesi belli oldu. Sevilen oyuncu o yarışma programıyla ekranlara dönmeye hazırlanırken, Acun Ilıcalı’nın da yeni rakibi olacak…

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca’nın son başrol olduğu dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam final yaparak ekranlara veda ederken, Kaynarca’nın yeni projesi de belli oldu. Ekranlardan uzak kalamayan oyuncu şimdi bambaşka bir konseptle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor…

BAMBAŞKA BİR KONSEPTLE YİNE ATV’DA

Seyirci tarafından yoğun ilgi gören yeni nesil yarışması Alan, artık sevilen oyuncu Oktay Kaynarca’nın sunumu ile ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

“The Floor” adı ile dünyada izlenme rekorları kıran “Alan”, Hollanda, İspanya, Fransa, ABD, İtalya, Almanya, Ukrayna ve Macaristan gibi ülkelerin ardından şimdi de Türkiye’ye geliyor.

oktay-kaynarca-yeni-projesi.jpg

ALAN YARIŞMASININ İÇERİĞİ

Sistemin rastgele seçtiği yarışmacılardan biri çevresindeki rakiplerinden birini düello yapmak için seçiyor ve seçtiği rakibinin kategorisinde düello için karşılaşıyorlar. 45’er saniyesi olan yarışmacılar genellikle görseldeki kişi ya da nesneyi bulmaya çalıştıkları düellolarda karşı karşıya geliyorlar. Doğru cevap verildiğinde sıra rakiplerine geçerken yanlış cevap verilirse doğru cevap verilene kadar aynı görsel ekranda kalmaya devam ediyor.

Pas hakkı kullanıldığında ise sürelerinden 3 saniye gidiyor ve yeni görsel ekrana yansıyor. Süresi biten yarışmacı elenerek yarışmaya veda ederken, kazanan kişi düello ile devam etmek isterse alanındaki rakiplerinden birini daha seçiyor ve yeni bir düello başlıyor. Yendiği rakibinin alanını da kazandığı için düelloya seçebileceği rakipten dolayı kategori sayısı artmış oluyor. Devam etmesi kendi avantajına çünkü günün sonunda en büyük alana sahip olan yarışmacı 100.000 TL kazanıyor. En fazla yarışmacıyı eleyen de günün birincisi oluyor. Devam etmek istemezse alana geri dönüyor. Eğer düelloyu kazanan kişinin kategorisinde yarışılmışsa kazanan kişi elenen kişinin kategorisini alarak yarışmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN