Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Azamet'i meğer yıllardır o isimle evliymiş! Eren Vurdem'in eşi kendisinden ünlü çıktı

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Azamet'i meğer yıllardır o isimle evliymiş! Eren Vurdem'in eşi kendisinden ünlü çıktı

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Aslı Melisa Uzun gibi başarılı isimlerin yer aldığı, ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da Azamet karakterini canlandıran Eren Vurdem'in hayatı merak konusu oldu. Aslen Konyalı olan 34 yaşındaki oyuncunun özellikle aşk hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Oyuncu hakkında "Eren Vurdem ilişkisi var mı? Sevgilisi kim?" sorularının yanıtı aratıldı. Vurdem'in 3 yıl önce sessiz sedasız bir ilişki başlattığı ünlü ismin kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşırdı. İlgili detaylar ise dikkat çekti. Bakın Eren Vurdem'in sevgilisi kimmiş...

Eren Vurdem, 1989 yılında Konya'da doğan Türk oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde başlamış ve daha sonra televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde yer almıştır.

Eren Vurdem, televizyon izleyicileri tarafından ATV kanalında yayınlanan "Ben Bu Cihana Sığmazam" adlı dizide Azamet karakterini canlandırmasıyla tanınmıştır. Diziye katılan başarılı oyuncular arasında yer almasıyla dikkat çekmiştir.

EREN VURDEM

Kariyeri boyunca farklı projelerde yer alan Eren Vurdem, "Kara Sevda", "Kara Ekmek", "Söz", "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" gibi popüler televizyon dizilerinde rol almıştır. Ayrıca "Dönerse Senindir" ve "Bir Aşk İki Hayat" gibi sinema filmlerinde de yer almıştır.

Eren Vurdem, başarılı performanslarıyla dikkat çeken genç bir oyuncudur. Oyunculuk yeteneği ve kendine özgü tarzıyla izleyicilerin ilgisini çekmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN