Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar

Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar

Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı Berdan Mardini, gazetecilerin "Giyindiğiniz kombinler çok konuşuluyor. Neler söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusuna yanıt verdi. Mardini, "Tayt giydiğimde 'Berdan Taytini' yazmışlar. Çok komikti" dedi.

Geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta konser veren şarkıcı Berdan Mardini, sahne öncesi bir gazetecinin "Giyindiğiniz kombinler çok konuşuluyor. Neler söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusuna yanıt verdi.

Mardini, "Şimdi ben pembe kazak giyindiğimde biliyorsunuz. Her yıl meme kanserine destek olmak için pembe top organizasyonu yapılıyor. Ben de ona destek vermek için giymiştim. En son bir ayakkabı giydim. Onu da doktorum hediye etmişti. O da olay oldu. En çok şuna güldüm. Tayt giydiğimde 'Berdan Taytini' yazmışlar. Çok komikti. Yapılan yorumlar hoşuma da gidiyor. Tabii bazen hakarete varan durumlar oluyor. Eleştiriye açık, kendimle barışık biriyim" cevabını verdi.

"MİLLET SALAK OLMAYACAK. BÖYLE ŞEYLERE PARA HARCAMAYACAK

Son zamanlarda birçok ünlü ismin TikTok adlı uygulama üzerinden canlı yayın yaparak kazandığı paralar hakkında da konuşan Berdan Mardini, şovmen Mehmet Ali Erbil'e ve ünlü isimlere para gönderen uygulama kullanıcılarına salak derken şarkıcı "Mehmet Ali Erbil'e diyecek bir şey yok. Millet salak ise ünlüler ne yapsın. Şimdi bir ünlü yayın açtığında biri ona 10 bin TL'lik gemi atıyorsa, 5 bin TL'lik onun gözüne girmek için bir şey atıyorsa bir kadın, manken veya birilerine dm'den konuşmak için bir şeyler atıyorsa bunda ünlü isimlerin suçu ne? Millet salak olmayacak. Böyle şeylere para harcamayacak" şekilde konuştu.

Berdan Mardini, tarzıyla ilgili ilginç paylaşımlara imza atmıştı. Ceketin altına hiçbir şey giymeyen Berdan Mardini paylaşımına "Yeni fotolar lazım bana. Valla çekmem lazım ama ben bir deneme yapayım dedim" notunu düşmüştü. Berdan Mardini’nin yeni tarzı takipçileri tarafından birçok yorum almıştı.

Berdan Mardini, 2010 yılında nikâh masasına oturduğu, iki çocuğunun annesi Fatoş Mardini'den 29 Mart 2021 tarihinde boşandı. Şarkıcının avukatı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Taraflar arasında evliliklerinin başlangıcında bulunan duygu ve düşünce birliği zamanla yerini fikri çatışmaya bırakmış olup, şiddetli geçimsizlik halinin doğması sebebiyle ortak yaşam her iki taraf açısından da çekilemez hale gelmiştir. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı almışlardır. Taraflar velayetin babada kalması hususlarında mutabık kalarak anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN