Berfu Yenerler "Kedicik" olmanın eşiğinden dönmüş! "Kafayı yiyeceğim" diyerek anlattı!

Berfu Yenerler "Kedicik" olmanın eşiğinden dönmüş! "Kafayı yiyeceğim" diyerek anlattı!

Sosyal medya platformu Youtube'da yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana 5 milyon izlenmeyi geride bırakan 'Kedicik' belgeseli adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler de örgüt tarafından hedef alındığını açıkladı.

140journos tarafından Youtube'da yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana 5,2 milyon izlenmeye ulaşan 'Kedicik' belgeli sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler de bir dönem örgütün hedefi haline geldiğini açıklayarak dikkatleri üzerine çekti.

Adnan Oktar'ın liderlik ettiği suç örgütünün genç kızları nasıl tuzağa düşürdüğünü ele alan 'Kedicik' belgeseli, yayınlandığı günden bu yana adından söz ettirdi. Kısa süre içerisinde 5 milyon izlenmeyi geride bırakan belgesel, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Belgesel, sosyal medyada halen daha adından söz ettirirken oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak örgütün geçmişte kendisini de hedef aldığını açıkladı.

kedivikk.jpg

Yenenler açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Beni de burada düşürmeye çalışmışlardı. Benim bunu bir sindirip anlatmam lazım arkadaşlar. Ben ne yaşamışım. Miss Turkey Güzellik Yarışması’ndan yaklaşık 2 ay sonra bir alışveriş merkezinde gezdiğim sırada yanıma aşırı iyi giyimli biri geldi.

Belgeselde anlatıldığı gibi bana, 'Manken veya oyuncu musunuz?' sorusunu yöneltti.

Bir takı markasıyla iş birliği içinde olduklarını ve yakında Dubai’de çekime gideceklerini söyledi.

Kedicik belgeselinde bahsedilen iş kartı bana da verildi. Ve hala duruyor.

Örgütün ağına düşmememin ise şans eseri olduğunu düşünüyorum.

Olay anında 19 yaşında değil de daha küçük olsaydım beni de kandırabilirlerdi.

Akıl tutulması yaşıyorum. Buradaki kız düşürme düzeneğinin neredeyse birebir aynısını yaşamıştım. Allah’ım kimsenin de günahını almayayım ama kafayı yiyeceğim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN