Bergen, Müslüm Gürses derken bu kez de Cem Karaca! İzlenme rekorları kırmaya hazırlanıyor: O tarihte vizyonda olacak

Bergen, Müslüm Gürses derken bu kez de Cem Karaca! İzlenme rekorları kırmaya hazırlanıyor: O tarihte vizyonda olacak

Türkiye'nin unutulmaz isimleri beyaz perdeye yansımaya devam ediyor. Bergen, Müslüm Gürses derken Bu kez de Anadolu Rock’ın unutulmaz ismi Cem Karaca’nın hayatı sinema salonlarında yerini alacak. İzlenme rekorları kıracağı düşünülen Cem Karaca'nın hikayesi için o tarih işaret edildi. İşte “Cem Karaca'nın Gözyaşları" yayın tarihi…

Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı “Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmi için geri sayım başladı. Ünlü sanatçının hayatını konu alan film için o tarih işaret edildi. Cem Karaca'ya hayat veren İsmail Hacıoğlu’nun da heyecanlı bekleyiş sürüyor. İşte “Cem Karaca'nın Gözyaşları" yayın tarihi…

"CEM KARACA'NIN GÖZYAŞLARI" FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Anadolu rock müziğinin usta isimlerinden Cem Karaca'nın hayatını konu edinen "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin 24 Ocak 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

cem-karaca-filmi-yayin-tarihi-ne-zaman.jpg

Yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu'nun oturduğu filmin afişi ise Emre Erdem tarafından hazırlandı. Kimleri kaldığı yerden devam eden filmin yapımcılığını ise Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya üstlenmektedir.

Cem Karaca'nın a oğlu Emrah Karaca'nın danışmanlık yaptığı filmde Cem Karaca'yı canlandıran isim ise İsmail Hacıoğlu oldu. Filmde, Mehmet Karaca'yı Fikret Kuşkan, anne Toto Karaca'yı ise Yasemin Yalçın'ın oynadığı projede ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel'in gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN