Beynine pıhtı atmıştı: Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen'den kötü haber!

Beynine pıhtı atmıştı: Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen'den kötü haber!

Geçtiğimiz aralık ayında beynine pıhtı atması sonucu ameliyata alınan Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen'den kötü haber geldi.

Geçtiğimiz aralık ayında beynine pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan ve operasyon geçiren Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen'den kötü haber geldi.

Fenerbahçe'de 1981-1983 ve 1994-1998 yılları arasında başkanlık görevini üstlenen Ali Şen'in oğlu Metin Şen'den gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Sarı-lacivertli camianın efsane başkanı Ali Şen'in oğlu olan ve aralık ayında beynine pıhtı atması sonucu geçirdiği ameliyatla sevenlerini korkutan Metin Şen, Aslı Şen ile olan 23 yıllık evliliğini noktaladı. Ünlü çift, boşandıklarını bir basın açıklamasıyla duyurdu.

23 YILLIK EVLİLİK SONA ERDİ

Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen Aslı Şen ve Metin Şen bugün anlaşmalı olarak boşandı. Beykoz Adliyesi’nde görülen dava tek celsede bitti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Aslı Şen, 23 yıllık evliliğin sona erdiğini duyurarak kötü haberi verdi.

Aslı Şen ile Metin Şen boşandı! Ayrılık nedenini açıkladı... - Magazin haberleri

Şen paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bir süredir evliliğimizle alakalı yaşadığımız fikir ayrılıkları sebebiyle karşılıklı konuşup anlaşarak 23 yıllık evliliğimizi 13 Mart Pazartesi (bugün) medeni şekilde noktaladık. Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz değerli olan bunca yılın ardından dostça yollarımızı ayırdığımızı sizlerle de paylaşmak istedik. Her şeyden önce iki evladımız için arkadaşlığımız devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de birbirimize olan saygımız sonsuz kalacaktır. Konu ile alakalı sizlerden de hassasiyet rica ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN