Bihter filminin Nihal'i Helin Kandemir'den duygulandıran açıklama: İşi bırakacağımı düşündüler

Bihter filminin Nihal'i Helin Kandemir'den duygulandıran açıklama: İşi bırakacağımı düşündüler

Bihter filmindeki Nihal karakteriyle izleyicinin karşısına geçen genç oyuncu Helin Kandemir set sürecine ilişkin konuştu. Film çekimleri başlamadıktan 11 gün sonra babasını kaybettiğini anlatan Kandemir, "Bihter çalışmaya da çok ihtiyacım oldu bir dönemde buldu. Bizimkiler muhtemelen işi bırakacağım zannetmişti. Hiç öyle bir şey yapmak istemedim, hayata sıkı sıkı tutunmak gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Şu sıralar Türk izleyicisinin gündemi Prime Video'da yayınlanan 'Aşk-ı Memnu' uyarlaması "Bihter" filmi. Film yayına girer girmez en çok konuşulan projelerin başında geldi.

'Bihter' filminin Nihal’i Helin Kandemir de filme ilişkin Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuştu.

Genç oyuncu Helin Kandemir, "Bihter" filminin setinde geçirdiği zamanın, babasını lösemi nedeniyle kaybettikten sonraki zor dönemde kendisine nasıl destek olduğunu açıkladı.

SETE BABASINI KAYBETTİKTEN 11 GÜN SONRA ÇIKTI

Babasını kaybettikten sadece 11 gün sonra film setine çıkan Helin Kandemir, "Bihter çalışmaya da çok ihtiyacım oldu bir dönemde buldu. Şu an yaptığım tiyatro oyunu için de geçerli bu… Bu hayat bize ihtiyacımız olanları veriyor. O yüzden bir yüz resme baktığımızda şimdi şimdi o dönem sette olmamın bana ne kadar iyi geldiğini fark ediyorum." dedi ve setin kendisine terapi gibi geldiğini söyledi.

ekran-goruntusu-2023-11-20-163341.jpg

Kandemir "Bizimkiler bir de ben bırakacağım muhtemelen işi diye zannetmişti. Hiç öyle bir şey yapmak istemedim, hayata sıkı sıkı tutunmak gerektiğini düşünüyorum. Her ne olursa olsun bazen gerçekten zamanı biteni sakince uğurlamayı öğrenmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Helin Kandemir, "Bihter" filminde Osman Sonant'ın canlandırdığı babası Adnan Bey'e hayranlığını da dile getirerek, "Benim de aynı öyle bir baba kız ilişkim vardı. Ben babamı çok beğenirdim, varlığını, ruhunu, tavrını, tutumunu… Konuşmaktan da biraz imtina ettiğin bir konu… Beni bir tık hala kilitleyen bir durum…" şeklinde duygularını paylaştı.

ekran-goruntusu-2023-11-20-163441.jpg

Filmin konusuna da değinen Kandemir, "Bihter" filminin içsel bir iyileşme sürecini anlattığını vurgulayarak, "Beni görüyordur, izliyordur ki biz bu işi çok konuştuk… O yüzden bu iş benim için başka bir yerde Bihter…" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN