BİM'de hijyen ürünleri indirime girdi: Fiyatlar 17,50 TL'ye kadar indi! Çok konuşulacak indirim 5 gün sonra başlıyor!

BİM'de hijyen ürünleri indirime girdi: Fiyatlar 17,50 TL'ye kadar indi! Çok konuşulacak indirim 5 gün sonra başlıyor!

BİM Market, 17 Ocak tarihinden itibaren geçerli olan fiyatlarını duyurdu detaylar haberimizde !!

 

BİM Market Resmen Duyurdu: Temizlik ve Hijyen Ürünleri İçin Fiyatlar Açıklandı

BİM MARKET'TE 17 OCAK'TAN ITIBAREN GEÇERLI OLAN FIYATLAR: EVINIZDE IHTIYACINIZ OLAN TEMIZLIK ÜRÜNLERI ARTIK DAHA UYGUN FIYATLARLA SATIN ALABILECEKSINIZ !!

 

 

 

BİM Market, 17 Ocak tarihinden itibaren geçerli olan fiyatlarını duyurdu. Söz konusu fiyatlar, yumuşatıcı, yüzey temizleyici, deterjan, tuvalet kağıdı gibi temizlik ve hijyen ürünleri için geçerlidir. Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, 6 gün sonra BİM Market şubelerine gitmelidir. Açıklanan fiyatlar arasında Jenny & Willy Bebek Bezi Aylık Paketler 189 TL, Cif Yüzey Temizleyici Jel 500 ml 17,50 TL, Doa Leke Çıkarıcı Sprey 750 ml 22,50 TL, Maxiflush Wc Blok 2'li 13 TL, Herbal Essences Şampuan 250 ml 49 TL, İpana Diş Macunu 24,50 TL, Signal Diş Fırçası 12,50 TL, Belinno Tuvalet Kağıdı 45,50 TL, ABC Yumuşatıcı 5 Litre 52,50 TL, Fiskobirlik Nuga Çubukss Grissinili Kakaolu Fındık Kreması 53 gr 14,50 TL, Sayley Türk Kahveli Kakaolu Fındık Kreması 330 gr 37,50 TL, Buono Dolce Bitter&Sütlü Çikolata Kaplı Kurutulmuş Çilek Draje 80 gr 24,50 TL gibi birçok ürün yer almaktadır.

 

 

 

 

Bu liste, BİM Market tarafından duyurulan fiyatların sadece bir kısmını içermektedir. Bu fiyatlar sadece temizlik ve hijyen ürünleri için geçerlidir, ancak BİM Market'te diğer ürünler için de fiyatlar mevcuttur. Bu fiyatlar, vatandaşların evlerinde ihtiyaç duydukları temizlik ve hijyen ürünlerini uygun fiyatlarla alabilecekleri anlamına gelir. BİM Market, perakende sektöründe önemli bir oyuncu olduğu için, bu fiyatlar diğer marketlerin de fiyatlarını etkileyebilir. Vatandaşlar, BİM Market şubelerine gitmeden önce fiyatları karşılaştırmak için başka marketlerin fiyatlarını da kontrol etmelidir. Bu sayede, en uygun fiyatları bulabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN