Bir döneme damgasını vurmuştu: Ünlü oyuncu, lokantada çalışmaya başladı! Yemek pişiriyor, hesabı alıyor, masaları siliyor

Bir döneme damgasını vurmuştu: Ünlü oyuncu, lokantada çalışmaya başladı! Yemek pişiriyor, hesabı alıyor, masaları siliyor

80'li ve 90'lı yılların popüler oyuncusu, esnaf lokantası açtı. Kendi işini kuran 55 yaşındaki ünlü isim, lokantanın yemeğinden temizliğine kadar her şeyiyle bizzat ilgileniyor. İşte detaylar...

1968 yılında dünyaya gelen Sibel Turnagöl, 1986-2005 yılları arasında onlarca televizyon dizisinde ve sinema filminde rol aldı. 1988-1993 yılları arasında oyuncu Kerem Alışık ile evli kalan Sibel Turnagöl, 2012 yılında iş insanı Mehmet Çelik ile evlenerek oyunculuğu bıraktı ve gözlerden uzak bir hayat sürmeye başladı.

sibel-turnagol-gencligi.jpg

SİBEL TURNAGÖL NE İŞ YAPIYOR?

55 yaşındaki eski oyuncu, İstanbul'da iş merkezlerinin yoğun olduğu Maslak semtinde lokanta açtı. Mekanda hemen her işe koşturan Sibel Turnagöl yemek servisi de yapıyor.

Sibel Turnagöl'ün lokantası, eşi Mehmet Çelik'e ait Çiftkurtlar Otomotiv'in Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi'ndeki binasının girişinde yer alıyor. 'Maslak Sofra' adlı mekan, genellikle sanayi sitesindeki çalışanlara hizmet veriyor.

sibel-turnagol-maslak-sofra-nerede-2.jpg

SİBEL TURNAGÖL'ÜN LOKANTASI NEREDE?

Hürriyet'te yer alan habere göre, Sibel Turnagöl, lokantasında masa toplarken objektife yansıdı. Ünlü isim, patronu olduğu Maslak Sofra'da her gün canla başla çalışıyor, hemen her işe el atıyor.

Sibel Turnagöl, kimi zaman ocağın başına geçip yemek pişiriyor, kimi zaman da siparişleri alıp servis yapıyor, masaları toplayıp siliyor, işine olan aşkıyla müşterilerinden takdir topluyor.

sibel-turnagol-maslak-sofra-nerede-1.jpg

sibel-turnagol-maslak-sofra-nerede-3.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN