Bir dönemin efsane kanalı geri dönüyor! Tarih bile verildi: Şimdi Now, Star, ATV düşünsün

Bir dönemin efsane kanalı geri dönüyor! Tarih bile verildi: Şimdi Now, Star, ATV düşünsün

Bir döneme damgasını vurmuş efsane televizyon kanalı geri dönüyor! Geri dönüşünün tarihi bile verildi! Şimdi Now, Star, ATV düşünsün...

Bir dönem Türkiye'nin efsanevi televizyon kanalları arasında yer alan CNBC-e, geri dönüşünü resmen duyurdu. CNBC-e'nin resmi X (eski adıyla Twitter) hesabından yapılan paylaşımda, kanalın ne zaman yeniden yayın yapmaya başlayacağı açıklandı.

CNBC-E YAYIN TARİHİNİ AÇIKLADI

CNBC-e'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, kanal 10 Haziran itibarıyla tekrar izleyiciyle buluşacak. Ancak, şu an için CNBC-e'nin yayın yapacağı frekans bilgileri henüz paylaşılmadı. Şirketin, bu konuda yakında daha detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

CNBC-e Türkiye'ye yeniden dönüyor! - Nokta Gazetesi

CNBC-E'NİN RESMİ WEB SİTESİ HENÜZ AKTİF DEĞİL

CNBC-e'nin sosyal medya hesabında, daha fazla bilgi almak isteyenler için cnbce.com adresine yönlendiren bir bağlantı bulunuyor. Ancak, site şu an için hizmet vermiyor ve henüz aktif değil. İzleyiciler, kanalla ilgili daha fazla bilgi almak için şirketin yapacağı yeni duyuruları beklemek durumunda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN