Bir ev ilanı tüm Tekirdağ'ı salladı! Çorlu'daki satılık konut ilanını görenler şaşkına döndü

Bir ev ilanı tüm Tekirdağ'ı salladı! Çorlu'daki satılık konut ilanını görenler şaşkına döndü

Daha önce böyle bir satılık ilanı görmediniz! "Alt kattaki kötü insanlardan daha kötü insanlara satılıktır." İşte detaylar...

Özge Şeker adlı 35 yaşındaki ev sahibinin Çorlu'da bulunan evi için verdiği satılık ilan olağanüstü bir şekilde dikkat çekti. Şeker'in ilanında evinin özelliklerinin yanı sıra alt kattaki komşularının gürültüsünden şikayet ederek satışa çıkardığı belirtiliyordu. İlanın yayınlanmasıyla birlikte Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki satılık ev konuşulmaya başlandı ve görenler bir daha bakmak zorunda kaldı.

çorlu satılık ev

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan 5 katlı binada bulunan ve komşularının yüksek sesle müzik dinlemeleri nedeniyle rahatsız olduğu belirtilen bir daire satışa çıkarıldı. Dairenin sahibi olan 35 yaşındaki Özge Şeber, balkonuna astığı ilanla evini satışa çıkardı ve ilginç bir şekilde komşularından kurtulmanın yolunu buldu. Şeber'in polise yaptığı şikayetlerden sonuç alamadığı için bu yola başvurduğu belirtiliyor.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki evinin balkonuna asarak satışa çıkardığı ilanıyla dikkat çeken Özge Şeber, "Komşularımız sürekli yüksek sesle müzik çalıp, kahkahalar atarak gece geç saatlere kadar rahatsızlık veriyorlar. Site yönetimine defalarca şikayet ettim ancak bir sonuç alamadım. Polise başvurdum ancak onlar da bir şey yapamadılar. Artık dayanacak gücüm kalmadı ve evimi satmaya karar verdim" şeklinde konuştu.

çorlu satılık ev

Çorlu'daki satılık ev ilanını veren Özge Şeber, komşularının yüksek sesle müzik çalıp kendisini rahatsız ettiği için evini satışa çıkardığını ve şikayetlerinin sonuçsuz kaldığını belirtti. Adli işlemler başlatıldıktan sonra evini satmaya karar veren Şeber, pankartta kimseyi hedef göstermediğini ve kişilik haklarını ihlal etmemeye özen gösterdiğini belirtti. Amacının farkındalık yaratmak olduğunu ve diğer insanların da kendilerine sormasını istediğini söyleyen Şeber, olayın bir örnek olmasını ve hakkını kanunen aradığını vurguladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN