Bir zamanlar Ebru Gündeş'in büyük aşkıydı! Berke Hürcan'ın son hali şaşırttı, "kaç yaşında hâlâ aynı"

Bir zamanlar Ebru Gündeş'in büyük aşkıydı! Berke Hürcan'ın son hali şaşırttı, "kaç yaşında hâlâ aynı"

Arabesk - Fantezi müziğinin sevilen ismi Ebru Gündeş'in 90'lı gönlünü kaptırdığı büyük aşkı Berke Hürcan yıllar sonra ortaya çıktı. Yıllara meydan okuyan ünlü isim adeta genlere taş çıkarıyor...

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş büyük çıkış yakaladığı 90'lı yıllarda Fırtınalar klibi hafızalara kazınmıştı. Klipte oynattığı model ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Klipte uzun saçlarıyla dikkatleri çeken model Berke Hürcan o dönem epey ses getirmişti.

gundess.jpg

O yıllarda ikili dolu dizgin aşk yaşamış ve Berke Hürcan'ı tarzıyla genç kızların rüyalarını süslemişti. Şimdilerde 50 yaşında olan ve yıllardır ekranlarda görmediğimiz Berke Hücran'ın son hali ortaya çıktı.

ebrig.jpg

Yıllara meydan okuyan Berke Hürcan'ın işte son hali...

berke.jpg

Öte yandan, Berke Hürcan, 1993'te Türkiye'nin en iyi mankeni seçildi. Ardından dünya çapında yapılan yarışmalarda adından uzun süre bahsettirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN