Bircan'dan Seren'e tehdit! Meğer neler yapmış... "İnsanların hayatını mahvettin"

Bircan'dan Seren'e tehdit! Meğer neler yapmış... "İnsanların hayatını mahvettin"

Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz programından ayrılmasıyla düşman kesilen Bircan Bali'den tehdit üstüne tehdit paylaşımları geldi. Eski dostlar bir anda düşman kesildi. Sosyal medyada üzerinden Serengil'e parmak sallayan Bircan Bali, "Beni açıklamak zorunda bırakma" diyerek gözdağı verdi...

Uzun yıllardır beraber program sunan Bircan Bali ile Seren Serengil arasına kara kedi girdi. Yayında tartışan ikili adeta düşman kesildi. Serengil, tartışmalar sonrasında hastanelik olmuş ve programı bırakmak zorunda kalmıştı. Hafsanur Sancaktutan haberi ile herkesi şaşırtan Bircan Bali, yalan haberinden dolayı kendisini eleştiren Seren Serengil'i tehdit etti.

hafsa-001.jpg

SEREN VE BİRCAN'DAN HAFSANUR KAVGASI

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın intihar ettiğini iddia eden Bircan Bali, bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Sancaktutan, yapılan haberin yalan olduğunu açıklarken, ünlülerden de 22 yaşındaki oyuncuya destek mesajları geldi. Bunlardan biri de Seren Serengil oldu.

bircan-001.jpg

BİRCAN'DAN SEREN'E TEHDİT

Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya karşı uzaklaştırma kararı aldırdı. Bununla da yetinmeyen Serengil, sosyal medya hesabından Hafsanur Sancaktutan'a destek mesajı attı. Bircan Bali ise Serengil'in bu paylaşımı sonrası tehditgar bir yanıt verdi.

soylemezsem-olmaz-001.jpg

"İNSANLARIN HAYATINI MAHVETTİN"

Bali, "İnsanların hayatlarını nasıl mahvettiğini zorunda kaldığını açıklamak zorunda kalacağım" paylaşımı yaptı.

bircan.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN