Birçok sanatçı yaptırmıştı! Sünnet derisiyle güzelleşmek isteyenlere söyledikleri şok etti: " Biz Müslüman ülkeyiz bol bol var"

Birçok sanatçı yaptırmıştı! Sünnet derisiyle güzelleşmek isteyenlere söyledikleri şok etti: " Biz Müslüman ülkeyiz bol bol var"

Son dönemde pek çok kişi güzelleşmek adına farklı yollar deniyor. Güzellik trendleri bambaşka bir noktaya doğru giderken yeni trend ise sünnet derisi enjeksiyonu oldu. TikTok'ta bir güzellik uzmanının yaptığı paylaşım olay oldu. "Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var" diyerek sünnet derisi enjekte ettirmek isteyenlere seslendi.

Bebek plasentasıyla yapılan uygulamaların ardından son dönemde sünnet derisinden elde edilen kök hücrelerin cilt üzerine uygulanması popüler oldu. Sanatçı Seda Sayan'ın da yakın zamanda yaptırdığı bir uygulama olan sünnet derisi enjekte ettirme epey ses getirdi.

bebfg.jpg

TikTok'ta hatırı sayılır bir takipçiye sahip olan bir güzellik uzmanı yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti. Popüler uygulama haline gelen sünnet derisi enjeksiyonu yaptırmak isteyenlere seslenen güzellik uzmanının yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

sunnet.jpg

"AMERİKA'DA BULUNAMIYOR"

Güzellik uzmanı sünnet derisi enjeksiyonı işlemi yaptığı sırada çekilen videosunu paylaştı. Videoda "Ah bu sünnet derisi ne işlere yarıyor değil mi? Biz gerçekten Müslüman bir ülke olduğumuz için çok şanslıyız. Çünkü biz de sünnet çok fazla. Amerika'da sıralar var bulunamıyor. İki sene sonra ancak kök hücre yaptırabiliyorsunuz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN