Seda Sayan genç kalmak için bunu da yaptı! Daha neler duyacağız "bir sünnet derisi kalmıştı"

Seda Sayan genç kalmak için bunu da yaptı! Daha neler duyacağız "bir sünnet derisi kalmıştı"

Yaptırdığı estetik operasyonları sık sık takipçileriyle paylaşan sanatçı Seda Sayan, bu kez de genç görünmek için yüzüne yaptırdığı son işlemi açıkladı. Sayan, sünnet derisinden elde edilen sıvıyı yüzüne enjekte ettirdiğini söyledi. Sayan'ın bu videosu sosyal medyada gündem oldu.

Star TV ekranlarında yayınlanan programla hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Seda Sayan, gençleşmek için sık sık bıçak altına yatıyor. Yaptırdığı işlemleri saklamayan ünlü isim, sosyal medyadan işlemin detaylarını da paylaşıyor. Ünlü isim bu defa da genç görünmek için yüzüne sünnet derisinden elde edilen bir sıvıyı enjekte ettirdi.

sedxafs.jpg

Seda Sayan, bebeklerin sünnet derisinde bulunan fibroplast hücrelerini laboratuvar ortamında ayrılması ile elde edilen sıvıyı değişik bir yöntemle yüzüne enjekte ettirdi. Sayan, işlemin detaylarını Insragram hesabından paylaşarak "Çok güzel olacak" notunu düştü.

seagfhgf.jpg

Öte yandan Sayan daha önce 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirmiş, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak içinde "dudak liftingi" yaptırmıştı. Yüzüne yaptırdığı işlemlerle gençleştikçe gençleşen Sayan, geçtiğimiz aylarda da bacakları için 'Barbie Bebek' uygulaması yaptırmıştı.

sedadfs.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN