Böyle ahlaksızlık görülmedi! İğrenç birlikteliği dayanamadı ifşa etti

Böyle ahlaksızlık görülmedi! İğrenç birlikteliği dayanamadı ifşa etti

İlişki üzerine verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen ünlü Psikolog Esra Ezmeci, yazdığı kitaplarla dikkat çekmeye devam ediyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapatılmasının ardından sosyal medyaya yönelen Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Gelen son itiraf ise herkesi şoke etti. Böyle ahlaksızlık görülmedi! İğrenç birlikteliği dayanamadı bir bir anlattı. 2 yıl boyunca... Esra Ezmeci çileden çıktı!

Son dönemin en popüler isimlerinden olan ünlü Psikolog Esra Ezmeci, ilişki üzerine verdiği tavsiyelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Yazdığı kitaplarla sık sık gündeme gelen Esra Ezmeci, FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapatılmasının ardından sosyal medyaya yöneldi. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, gelen soru ile sinirden çıldırdı. Böyle ahlaksızlık görülmedi! İğrenç birlikteliği dayanamadı ifşa etti, 2 yıl boyunca... Esra Ezmeci çileden çıktı! İşte Esra Ezmeci'ye gelen iğrenç itiraf...

hggh-9.jpg

BÖYLE AHLAKSIZLIK GÖRÜLMEDİ! HERKESİN AĞZI AÇIK KALDI

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapatılmasının ardından sosyal medyaya yönelen ünlü Klinik Psikolog Esra Ezmeci, infial yaratan tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Takipçilerinin sorularını her fırsatta yanıtlayan Esra Ezmeci, kendisine gelen itirafla şoka uğradı. Böyle ahlaksızlık görülmedi!

İĞRENÇ BİRLİKTELİĞİ İFŞA ETTİ

Bir sosyal medya kullanıcısı Esra Ezmeci'nin soru-cevap etkinliğine katılarak "Kocamın annemle ilişkisin öğrendim yıkıldım affetmemi istiyor ne yapmalıyım?" sorusunu yöneltti.

hjhjhj-2023-08-18t141726-130.jpg

ESRA EZMECİ ÇİLEDEN ÇIKTI!

Gelen soruyla sinirden çılgına dönen Esra Ezmeci, şu yanıtı verdi:

"Bazı şeyleri affetmek kolay değildir. İhanet özellikle en yakınınızdan gelince affetmesi zordur. Kendisinize bu durumla ve affetmekle ilgili karar vermek için zaman tanıyın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN