Bruce Willis'ın küçük kızına otizm teşhisi kondu!

Bruce Willis'ın küçük kızına otizm teşhisi kondu!

Aksiyon filmlerinin efsane ismi Bruce Willis'in afazi ve demans hastalıklarıyla mücadelesi sürerken, 30 yaşındaki kızı Tallulah Willis'e otizm teşhisi konduğu açıklandı

Bruce Willis'in kızı Tallulah, Instagram sayfasında babasıyla birlikte bir video paylaşarak kendisine otizm teşhisini kamuoyuna duyurdu. Genç kız, geçtiğimiz yaz otizm teşhisi aldığını ve bunun hayatını tamamen değiştirdiğini ifade etti.

Tallulah, Bruce Willis ve Demi Moore'un en küçük kızı. İkilinin Scout ve Rumer adında iki kızı daha var. Tallulah daha önce anoreksiya nervoza ve depresyonla mücadele hakkında da açıklamalarda bulmuştu.

104123492-ekran-goruntusu-2024-03-19-103755.jpg

Bruce Willis'in eşi Emma Heming ise son zamanlarda çıkan haberlere isyan ederek, "kocamda artık neşe kalmadığı" şeklinde çıkan manşetlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

dddd.jpg

OTİZM NEDİR?

Otizm, her yaştan insanı etkileyebilen bir gelişimsel bozukluktur. Erken teşhis ve doğru tedavi otizmli bireylerin hayatında büyük fark yaratabilir.

brrrr.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN