Bu bankanın müşterilerine duyuruldu! Mayıs ayı bitmeden başvurun: Geri ödemesiz para sürprizi var

Bu bankanın müşterilerine duyuruldu! Mayıs ayı bitmeden başvurun: Geri ödemesiz para sürprizi var

Banka tarafından yapılan duyuruda, katılan müşterilere özel bir kampanya başlatıldığı ve bu kampanya kapsamında müşteri kartlarına hediye yatırılacağı bildirildi. İşte detaylar...

ING Bank, müşterilerine özel bir kampanya duyurusu yaparak, ING Kart ile yapılacak alışverişlerde indirim ve bonus avantajı sağlayacağını duyurdu. Kampanya kapsamında, 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bonus üye iş yerlerinde giyim, aksesuar, kozmetik, çiçekçi ve ayakkabı alışverişlerinde, tek seferde 500 Türk Lirası ve üzeri harcamalarda farklı günlerde 30 Türk Lirası bonus kazanılacağı belirtildi. Kampanya detaylarına göre, her bir harcamanın farklı günlerde gerçekleştirilmesi gerektiği ve her ikinci harcamadan bonus kazanılabileceği vurgulandı. Müşterilere hem indirim hem de bonus fırsatı sunan bu kampanya, ING Bank müşterilerinin alışverişlerinde ekonomik bir avantaj sağlamaktadır.

KAMPANYANIN AYRINTILARI PAYLAŞILDI

ing

Banka tarafından yapılan duyuruda, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Card sahiplerinin kampanyaya katılabileceği belirtilmiştir. Ancak ING Light Kart ve ING Bonus Business Card sahipleri bu kampanyaya dahil değildir. Kampanya kapsamında müşterilere verilecek bonus, 6 Haziran 2023 tarihinde kartlarına yansıtılacaktır. Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 150 Türk Lirası bonus kazanma fırsatına sahip olacaktır.

Kampanya ayrıca şu detayları içermektedir: Yurt içinde yapılan harcamalar kampanyaya dahildir. Fiziki ve sanal POS'tan yapılan peşin ve taksitli harcamalar da kampanya kapsamındadır. Ancak düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri kampanyaya dahil edilmemektedir. İade ve iptal işlemleri de kampanya kapsamında dikkate alınacaktır.

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, harcamadan önce "KAZAN" yazarak 2205'e bir SMS göndermelidir. Bu SMS, harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Her gönderilen SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj ücretlendirilmesi yapılacaktır.

Bu ayrıntılar doğrultusunda, müşteriler belirli koşullar altında kampanyaya katılarak bonus kazanma fırsatını elde edebileceklerdir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN