Bu Burçla Evlenenin Hayatı Tepe Taklak Oluyor! Evlilikte İki Yakası Bir Araya Gelmeyen Burçlar Bakın Hangileri

Bu Burçla Evlenenin Hayatı Tepe Taklak Oluyor! Evlilikte İki Yakası Bir Araya Gelmeyen Burçlar Bakın Hangileri

Sahip olduğumuz burçlar her daim karakterimizi ön plana çıkaran özellikler taşıyor olabilir. Buna bağlı bazı burçlar birbirlerine son derece uyum sağlarken bazıları ise ilişkide ve evlilikte ne yaparlarsa yapsınlar iki yakaları bir araya gelmiyor. Peki Bazen aşkın ve sevginin bile yetmediği sürekli olarak anlaşamayan o burçlar hangisi? Açıklıyoruz...

Astrolojide en çok merak edilen konular arasında burçların aşk uyumu veya burçların evlilik yaşayan çiftler arasında ki uyumu olarak biliniyor. Bir çiftin birbirlerine sonce derece uyum sağlaması gerekiyor ki uzun süre boyunca evli kalabilsenler. Aksi durumda birbirine uyum sağlamayan evli çiftler için işler sarpa sarabiliyor. Peki burçlara göre asla anlaşamayan çiftler hangisi? İşte sorunuzun cevabı.

KOÇ VE YENGEÇ BURCU

Koç ve Yengeç burcunun her daim geçinmekte zorluk çektiğini görüyoruz. Yengeçlerin hassas ve duygusal yapısının yanı sıra koç burcu daha duygusuz olabiliyor. Duygularını ifade etmek için birbirlerinden çok daha farklı yöntemleri kullanmayı tercih eden Koç ve Yengeç duygusal ihtiyaçlarının karşılanması açısından sürekli olarak problem yaşayabiliyor.

haber-ici-003.jpg

KOVA VE BOĞA BURCU

Kova ve Boğa çiftinin de uzun süreli bir ilişki yaşadığını pek görmedik açıkçası. İki tarafında fazla inatçı olmasıyla beraber etrafında ki insanlar karşı sorun yaşamasalar da Kova ve Boğa burcu bir araya geldiğinde bu durum birbiri ile bağ kurmalarını zorlaştırıyor ve büyük sorunlara yol açıyor. Boğa burçları genel olarak etrafında ki insanlara yakın olmayı ve bağlanmaya çalışırken, Kova burçları daha çok kendine ait bir alan oluşturmak ve oradan çıkmamak gibi bir huyları var. Bu iki ilişkinin de arasında oluşacak aşk uyumunun yetersiz ve başarısız olacağını düşünüyoruz.

ASLAN VE AKREP BURCU

Birbirine en çok zır olan burçlar arasında Aslan ve Akrep yer alıyor diyebiliriz. Enerjisi bir hayli tavan yapmış, özgüveni oldukça yerinde ve pozitif düşünen Aslan burcu ile gizemli, çarpıcı ve fazla duygusal
Akrep burcunun anlaşma konusunda çok sıkıntı çekeceğini düşünüyoruz. Bakış açıları birbirlerinden çok farklı olan bu iki burcun, duygusal anlamda kurulan bir bağın çok çabuk toksiklenmesi ve olumsuz yönde ilerlemesi kaçınılmaz gibi duruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN