Bu burçlar Pinokyo'ya bile şapka çıkartır! Dillerinden yalan eksik olmuyor: İşte en yalancı burçlar

Bu burçlar Pinokyo'ya bile şapka çıkartır! Dillerinden yalan eksik olmuyor: İşte en yalancı burçlar

Astroloji meraklıları arasında en yalancı burçlar tartışma konusu olmaya devam ediyor. Yalan söylemeyi adet edinmiş burçlar belli oldu. Üstelik bu burçlar Pinokyo'ya bile şapka çıkartır. İşte en yalancı burçlar

Gökyüzü ve yıldızlar, insanların yaşamlarını etkilediği iddiasıyla uzun bir zamandır ilgi çekiyor. Astroloji, birçok insan için kaderlerini belirleyen faktörlerin bir göstergesi olarak kabul edilirken, bazı burçlar gerçeklikten oldukça uzak olabilir. İşte size en yalancı burçlar:

278929-800x533-zodiac-sign-matches-gemini.webp

İKİZLER

İkizler, genellikle iki yüzlü olarak adlandırılır. Ve iletişimsel ve entelektüel Merkür tarafından yönetildikleri için, İkizler "gevezelik armağanı ile kutsanmıştır." Sözlerini herhangi bir duruma uyacak şekilde nasıl uyarlayacaklarını biliyorlar veya durum gerektiriyorsa 'şeytanın avukatını' oynuyorlar. Bununla birlikte, İkizler yalan söylediğinde gerçek ve kurgu birbirine karışacaktır.

278932-800x533-zodiac-sign-matches-virgo.webp

BAŞAK

Başak sizi aldatmasın. Evet, dünya burcu genellikle gözden kaçar; ancak Başak, bu listedeki en iyi yalancı burç olarak tüm kurnazlığa ve zekaya sahiptir. Başak'ı farklı kılan, ayrıntılara olan keskin bakışları ve hızlı düşünme yetenekleridir. Başaklar yalan söylemede ve diğer insanların blöflerini görmede eşit derecede iyidir.

278931-800x533-zodiac-sign-matches-leo.webp

ASLAN

Aslanların gösteriş yapmayı sevdiği bir sır değil. Hikaye anlatma yetenekleri söz konusu olduğunda, dramatik yetenek onlara bir avantaj sağlar. Yaratıcı beşinci ev tarafından yönetilen ve sabit ateş enerjisinden etkilenen gururlu Aslan, bir yalana yakalanmış olabileceklerini kabul etmektense egolarını korumak için iplik eğirmeyi tercih eder. Yalan söylemeye karar verdiklerinde, tüm enerjilerini kendi gerçek versiyonlarını hayata geçirmek için harcayacaklardır.

278930-800x533-zodiac-sign-matches-cancer.webp

YENGEÇ

Duygusal ve besleyici yengeç olarak bilinen Yengeçler, özelliklerini kendi avantajlarına kullanabilirler. Hiç kimse bir acıklı hikayeyi Yengeç gibi anlatmayı bilmez. Gerçekle köşeye sıkıştırıldığında, yengeçler genellikle hatalarını kabul etmekten kaçınır ve hatta saptırmak için saldırır.

278934-800x533-zodiac-sign-matches-scorpio.webp

AKREP

Boğa gibi, size yalan söyleyen bir Akrep ile karşılaştığınızda hazırlıklı olmak istersiniz. Sık sık "dış görünüşleri" olduğundan, "sözlerini ve hilelerini eşit şekilde kullanmayı bilen" büyüleyici kişiler olabilirler.

278928-800x533-zodiac-sign-matches-taurus.webp

BOĞA

Boğalar, bu listedekiler arasında yalan söyleme olasılığı en düşük olanlardır. Kötü haber mi? Ayrıca, hikayelerine acı sona kadar bağlı kalma olasılıkları en yüksek olanlardır. Boğa, ikinci değerler evi tarafından yönetilir, yani ahlakları onlar için inanılmaz derecede önemlidir. Yine de dikkatli olun: Boğalar inkar ederler. Bu yüzden, onlarla yüzleşmeye hazırsanız, makbuzlarla geldiğinizden emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN