Bu hataları sakın yapmayın! Bir kadını yaşlı bir kadına dönüştüren 7 şey...

Bu hataları sakın yapmayın! Bir kadını yaşlı bir kadına dönüştüren 7 şey...

Şeytan ayrıntılarda gizlidir - bu, üslup söz konusu olduğunda yadsınamaz bir gerçektir. Küçük bir hata yapmaya değer ve bir kız kolayca bir kadına, bir kadın da büyükanneye dönüşebilir.

Bu stil hataları sizin ömrünüze bir kaç yıl fazladan ekleme yapacaktır.

1 - YALNIŞ ETEK UZUNLUĞU

Hem mini hem de maksi uzunluktaki etekler görüntüyü “öldürebilir” ve size birkaç yıl ekleyebilir. Silueti gerecek ve hatta belki de birkaç kilo daha gizleyecek “altın” uzunluğunuzu bulmak önemlidir.

2 - MODASI GEÇMİŞ AYAKKABILAR

Uzun zaman önce modası geçen ayakkabılar , tüm görüntünün üzerini tamamen kapatabilir ve hatta fazladan yıllar ekleyebilir. Bir kazan-kazan seçeneği klasik pompalardır ve tüm bu yapay elmaslar, tüyler, platformlar geçen yüzyıldır.

elbise.jpg

3 - ÇİRKİN GÖLGELER

Gözünüze uyguladığınız gölgeler sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterecektir. Kahverenginin çirkin tonlarından tamamen kaçınılması gerekir.. Görünümü kasvetli ve hatta görsel olarak sağlıksız hale getirebilirler.

4 - SIRA DIŞI SAÇ KESİMLERİ

Etkili bir saç kesimi , imajınızın başarısının yarısıdır! Görünüşünüzün tüm özelliklerini dikkate alacak stilistinizi bulmak için zaman ve çaba harcayın ve sizi birkaç yıl boyunca görsel olarak gençleştirecek başarılı bir görünüm seçin.

5 - KAPŞONLU GİYSİLER

Böylesine modaya uygun bir beden, genç bayanlarda iyi görünebilir. Yetişkin bayanlarda bol elbiseler genellikle gülünç görünür, bu da görüntüyü ağırlaştırır ve ekstra kilo ekler. Eğer büyük bedenlerin figür hatalarını gizleyeceğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Bu nedenle, boyut olarak daha da büyük olma ve sonuç olarak yaşlanma riskiyle karşı karşıyasınız.

eteklikler.jpg

6 - KARMAŞIK DESENLİ KUMAŞLAR

Kadife, simli ve diğerleri gibi kumaşlara karmaşık, "tiyatro" denilebilir. Bunları doğru bir şekilde birleştirebilmek önemlidir, aksi takdirde yaşlı bir bayana dönüşme riskiniz vardır. Yoksa onları tamamen terk etmek daha mı iyi, neyse ki, şimdi çok çeşitli malzemelerden oluşan çok çeşitli var!

7 - YÜZÜMÜZDEKİ KOYU LEKELER

Yüzdeki açık renkler canlandırıcı, koyu renkler ise yaşlandırıyor. Görsel olarak biraz daha genç ve taze olmak için hafif bluzlar, kazaklar ve balıkçı yakaları seçin. "Alt sınıflar" için koyu rengi bırakın - etekler ve pantolonlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN