Kara Melek'in saçlarına aklar düşmüş! Sanem Çelik değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi...

Kara Melek'in saçlarına aklar düşmüş! Sanem Çelik değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi...

90'lı yıllarda "Kara Melek" ile hafızalara kazınan Sanem Çelik, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol almıştı. Uzun bir aradan sonra hayranlarının karşısına çıkan Sanem Çelik, değişimiyle şaşkınlık yarattı.

Güzelliğiyle her zaman dikkat çeken oyuncu Sanem Çelik 'Kara Melek' karakteri ile hafızalara kazınmıştı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ceylan'ı olarak izlediğimiz Sanem Çelik uzun bir aradan sonra hayranlarının karşısına oldukça farklı bir görüntüyle çıktı. Çelik, gerçek rengini görmek istediği için boyatmadığı saçlarını kendisinin kestiğini söyledi.

Oktay Kaynarca ile başrol oynadığı EDHO dizisinden sonra uzun bir süre ortalarda gözükmeyen Sanem Çelik şimdilerde adeta kendini nadasa bırakmış. Sanem Çelik değişimi ile sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. Sanem Çelik oldukça farklı bir görüntüsüyle hayranlarını şaşırtmayı başardı.

senem-celik-001.jpg

SANEM ÇELİK SIRRINI AÇIKLADI

Güzel yıldızın sırrı ise şifalı otlarda! Şifalı otlara merak saran Sanem Çelik, yeni imajından ve doğallığın verdiği enerjiden çok memnun olduğunu dile getirdi. Yıllara meydan okuyan Sanem Çelik, son değişimini şöyle açıkladı: "Yoga, meditasyon ve sağlıklı beslenme."
Sanem çelik son değişimini sosyal medyadan paylaştı. Hayranları Çelik'in son haline övgüler yağdırdı. Daha önce de saçlarını kısa kestiren Sanem Çelik, ilk kez boyasız hayranlarının karşısına çıktı.

senem-celik.jpg

SANEM ÇELİK KİMDİR?

18 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul'da doğan Sanem Çelik, 1982 yılında başladığı Erenköy İlkokulunu 1987 yılında bitirdi.

1983 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı Yarı Zamanlı Bale Bölümüne başladı. 1987 yılından 1995 yılına kadar İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Ana Sanat Dalı bölümünde Orta, Lise, ve Ön Lisans okudu. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı Tiyatro bölümüne geçti. 1999'da mezun oldu. Konservatuvarda Yıldız Kenter ve Haldun Dormen gibi usta isimlerden desrler aldı.

İlk sinema deneymini 1996'da "Yaban" filmi ile yaşadı. 1997 senesinde "Kara Melek" dizisinde rol aldı. Türkiye Sanem Çelik'i "Kara Melek" diziyle ile tanıdı.

1996 Adana Altın Koza Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü ve Magazin Gazetecilerinin verdiği En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Perran Kutman ile paylaştı.

1994-1996 yılları arasında birçok reklam filminde oynadı.

senem-celik-eskiya.jpg

1999-2000 yılları arası animasyon filmlerinde seslendirme yaptı.

1998, Haldun Dormen'in yönetmenliğinde, Melih Kibar'in besteleri ve piyanosu eşliğinde Çiğdem Talu'ya Selam müzikalinin koreografisini yaptı, dans etti, oynadı, şarkı söyledi.

2000 yılında rol aldığı "Filler ve Çimen" adlı sinema filmiyle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Aynı film ile 2001 yılında 3 farklı yarışmada "En İyi Kadın Oyuncu" seçilerek ödül aldı.

2003 yılında Tolga Örnek'in yazıp yönettiği "Hititler"de Haluk Bilginer ile birlikte rol aldı.

Takvimler 2005'i gösterdiğinde "Aliye" adlı televizyon dizisiyle Atv ekranlarında hayranlarının karşısına çıktı. Nejat İşler, İlhan Şeşen, Halit Ergenç gibi zengin kadroya sahip olan "Aliye", izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

SENEM ÇELİK'İN PEK BİLİNMEYEN ÖZELLİĞİ

2005 yılında Volkswagen Polo Bayanlar Kupası Otomobil Pist Yarışında Castrol pilotu olarak 3. oldu.

2005 senesi dolmadan tekrar bir sinema filmi ile beyazperde'ye çıkıyordu: "Ayın Karanlık Yüzü". Metin Belgin'in yazdığı, Biket İlhan'ın yönettiği filmde, Mehmet Ali Alabora, Ali Poyrazoğlu gibi usta oyuncularla birlikte başrolü paylaşıyordu.

2006 yılında başrolünü Nejat İşler ve Halit Ergenç'le paylaştığı Aliye dizisini bitirdikten sonra Amerika'nın Los Angeles şehrine gitti.

2006 yılında gittiği Amerika'dan 2008 yılında döndü ve yapımcılığını yine TMC'nin üstlendiği "Güldünya" adlı dizi için kamera karşısına geçti.

2013 yılında Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı, başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun olduğu "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" sinema filminde rol almıştır.

senem-celik-guzelligi.jpg

2013 yılının son aylarında çekilen ve yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı, Kanal D'de ekrana gelen, başrollerinde Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın yer aldıkları "İnadına Yaşamak" dizisinde görev aldı.

Sanem Çelik son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisiyle uzun süre ekranlarda yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN