Bu ihanet iddiası çok konuşulur, ortalık karışır! Özcan Deniz Feyza Aktan ile evliyken bile...

Bu ihanet iddiası çok konuşulur, ortalık karışır! Özcan Deniz Feyza Aktan ile evliyken bile...

Yaşadıkları olaylı boşanma süreciyle sık sık gündeme gelen Özcan Deniz ve Feyza Aktan şimdi yeni bir iddia ile gündemi sarstı. Eski eşler arasındaki sular bir türlü durulmazken, Deniz'in eski karısı Aktan'ı Samar Dadgar ile aldattığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ı evliyken aldattığı iddiası magazin dünyasına bomba gibi düştü. Bir magazin programında ortaya atılan iddiaya göre Özcan Deniz aralarında 24 yaş fark bulunan sevgilisi Samar Dadgar ile Feyza Aktan'la evlenmeden önce ilişkiye başlamış.

Ortaya atılan iddiaların ardından Dadgar, Feyza Aktan ve Özcan Deniz evliliğini bitiren faktör olarak gösterilmeye başlandı.

 özcan deniz feyza aktan

İlişkileri evliyken başlamış!

Seren Serengil bugün Söylemezsem Olmaz isimli programda şok iddialar ortaya attı. Serengil'in iddialarına göre; Samar Dadgar, Özcan Deniz evliyken ona çok büyük bir hayranlık besliyor. İran'dan İstanbul'a gelen Dadgar, bir dizide figüranlık yapıyor ve o esnada Özcan Deniz ile tanışıyor.

Dadgar, 2016 senesinde sosyal medya hesabından Özcan Deniz'in rol aldığı dizinin yapım şirketinden bir fotoğraf paylaşıyor. Yine aynı şirketten Özcan Deniz de bir yıl sonra farklı bir paylaşımda bulunuyor.

Serengil'in iddiasına göre Özcan Deniz, Feyza Aktan ve Samar Dadgar'la aynı dönemde tanışıyor ve evli olduğu süre boyunca da Dadgar'la görüşmeye devam ediyor.

 özcan deniz samar dadgar

Annesinin istememe sebebi ortaya çıktı!

Serengil'in bir diğer iddiası da Özcan Deniz'in annesinin Dadgar'ı istememe nedeninin ilişkilerinin evliyken başlamış olması.

Ayrıca, Özcan Deniz boşandıktan sonra Samar Dadgar'la birlikte yaşamaya başlıyor ve Dadgar sevgilisinin annesini evden yolluyor.

Magazin gündemini sarsan iddialarla ilgili taraflardan henüz resmi bir açıklama ise gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN