Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Özcan Deniz ile evlendikten sonra adını kamuoyunda duyuran Feyza Aktan'ın mesleği bilinmiyor. Evlendikleri 2018 yılında 'Kuzey' adında bir erkek çocuk dünyaya getiren çift, 2019 yılında boşandı. İşte, Feyza Aktan biyografisi...

Feyza Aktan, Özcan Deniz'in 'yaralama' suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapisle yargılandığı dava için mahkemeye dilekçe sundu ve eski eşinin kendisini birçok defa dövdüğünü iddia etti.

Özcan Deniz'in, Feyza Aktan'a 3 yaşındaki oğlu için açtığı velayet davasının dördüncü duruşması 22 Ekim 2021 günü görüldü. Yaklaşık 2 saat süren duruşma çıkışı Feyza Aktan'ın avukatı, "Dosya karara çıkmadı arkadaşlar, 14 Aralık'a kaldı. 14 Aralık'ta karar celsesi olacak. Tanıkların dinlenmesi bitti, inşallah o gün haklı ve doğru bir karar çıkacak" dedi.

Duruşma çıkışı Özcan Deniz ise, "Sadece ertelendi, sonuç çıkmadı" diyerek bir açıklama yapmadı.

ÖZCAN DENİZ İLE FEYZA AKTAN'IN KAVGA GÖRÜNTÜLERİ

FEYZA AKTAN İLE ÖZCAN DENİZ NEDEN BOŞANDI?

Özcan Deniz'in, Aslı Enver'e takıntılı bir şekilde hayranlık duyması ve Feyza Aktan'ın da sürekli onun gibi olmasını istemesi üzerine çiftin arasının açıldığı ve boşanma kararı aldıkları iddia edildi.

Eşinin isteği üzerine Feyza Aktan'ın, bir dönem Aslı Enver'e benzemeye çalıştığı ve onun gibi giyinmeye çalıştığı ileri sürüldü. Feyza Aktan'ın nikahta giydiği siyah elbise çok konuşulmuştu. Nedeni ise o elbisenin Aslı Enver'in Özcan Deniz ile birlikte rol aldığı dizide giydiği elbise olmasıydı.

Öte yandan ikilinin ayrılığına, Feyza Aktan'ın Meryem Uzerli'yi kıskanmasının neden olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Feyza Aktan, 2017 yılında 'Öteki Taraf' filminde Özcan Deniz ile başrolü paylaşan Meryem Uzerli'yi kıskandı.

O dönem 4 aylık hamile olan Feyza Aktan, iddiaya göre Özcan Deniz'in Meryem Uzerli ile filmdeki ateşli öpüşme karelerini basında görünce o sahneyi izlemek istedi. Buna izin vermeyince Feyza Aktan ile tartışan Özcan Deniz'in, "Feyza, hamile olduğu için hassas. Onu, bunun bir iş olduğuna ikna edemiyorum" dediği öne sürüldü.

feyza-aktan-ozcan-deniz-ne-zaman-evlendi-ve-bosandi.jpg
Feyza Aktan ve Özcan Deniz

FEYZA AKTAN'IN HAYAT HİKAYESİ

1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Feyza Aktan aslen Antalyalıdır.

Feyza Aktan'ın gerçek adının 'Fatıma' olduğu iddia ediliyor.

Feyza Aktan ile Özcan Deniz'in tanışma hikayesi 2017 yılına uzanıyor. Yaz aylarında çekeceği sinema filmi için yeni oyuncular arayan Özcan Deniz, Antalya'daki cast ajanslarından birinin otobüsüyle İstanbul'a gelen Feyza Aktan ile tanıştı. İkili görüşmeye başladı. Kısa bir süre sonra Feyza Aktan hamile kalınca çift, evlenmeye karar verdi.

Feyza Aktan ile Özcan Deniz, 8 Mart 2018 tarihinde sade bir törenle evlendi. Nikah masasına oturduklarında bebek bekleyen çiftin oğulları 'Kuzey', 30 Nisan 2018 günü dünyaya geldi. Ünlü ikili, 2019 yılında olaylı bir şekilde boşandı.

Feyza Aktan, 2021 yılında Özcan Deniz'in yapımcısı olduğu ve Gain platformunda yayınlanan 'Senkron' dizisinde ilk oyuncu deneyimini yaşadı. Dizideki tartışma sahneleri ile çiftin gerçek hayattaki kavga görüntülerinin benzerlik taşıması dikkatlerden kaçmadı.

feyza-aktan-cocugu-var-mi.jpg
Kuzey Deniz ve Feyza Aktan

ÖZEL YAŞAMI

1992 doğumlu olan Feyza Aktan, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır.

2018-2019 yıllarında evli kalan Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında 20 yaş fark vardır.

Feyza Aktan 1.65 metre boyunda, 56 kilo ve terazi burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @aktannfeyza, Twitter'da @aktanfeyza kullanıcı adıyla yer almaktadır.

FEYZA AKTAN DİZİLERİ

2021 - Senkron (Mina)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN