Bu iki doğal malzemeyle yüzdeki istenmeyen tüylerin kökünü kurutun! Deneyenler çok memnun, denemeyenler bin pişman

Bu iki doğal malzemeyle yüzdeki istenmeyen tüylerin kökünü kurutun! Deneyenler çok memnun, denemeyenler bin pişman

Yüzümüzdeki tüyleri almak için genellikle ağda, ip, cımbız ve yüz usturası gibi ürünler kullanırız. Ancak bu yöntemler ne yazık ki hem acılı hem ağrılı hem de geçici çözüm sağlar. Bunları bir daha asla yapmamaya karar versek de yine onlara yelteniriz. Ancak bu doğal yöntemle ağrısız bir şekilde tüylere veda ederek kökünü kurutabilirsiniz. İşte yüz tüylerini doğal yolla yok eden yöntem...

Yüz tüyleri, her insanın kabusu. Ağda, ip ve cımbız gibi çözümler ne yazık ki acılı ve geçici bir çözüm. Halbuki doğal yöntemle yüz tüylerinin kökünü kurutabilir ve kesin çözüm bulabilirsiniz.

İstenmeyen yüz tüylerini gidermenin veya azaltmanın birçok yolu var. Pek çok insan, özellikle hormonal değişikliklerden dolayı bu sorunla mücadele ediyor. Bununla birlikte evde yapabileceğiniz doğal tedaviler sayesinde güzellik salonlarına ve tüy giderici yöntemlere veda edebilirsiniz.

YÜZDEKİ TÜYLER NASIL YOK EDİLİR?

Şeker, eski çağlardan beri istenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılıyor. Şekeri uygulamak için sadece hafifçe ısıtın. Bu nedenle çok daha yüksek sıcaklıklara ısıtılması gereken ağdanın aksine daha az rahatsızlığa neden olur. Karışımın içindeki limon, cilt tonunu açar ve varsa kalan tüylerin rengini açarak kötü görünümü ortadan kaldırır.

2 yemek kaşığı şekeri, 2 çay kaşığı limon suyunu ve suyu macun kıvamında olana dek karıştırın. Şeker parçacıkları peeling maddesi görevi görür. Ardından karışımı ısıtın. Biraz soğumasını bekleyin ve etkilenen bölgelere tüylerin uzama yönünde uygulayın. Yaklaşık 20 dakika bekletin. Dairesel hareketlerle ovalayarak soğuk suyla yıkayın. Haftada 3 kez uygulayın. Birkaç hafta sonra mucizesine tanık olacaksınız.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN