Bu karışımla sadece 1 haftada yağ bezelerine elveda deyin! Tamamen doğal, her yerde satılıyor, sürüp 10 dakika bekleyin

Bu karışımla sadece 1 haftada yağ bezelerine elveda deyin! Tamamen doğal, her yerde satılıyor, sürüp 10 dakika bekleyin

Yüzünüzde bulunan küçük yağ bezelerini etkili bir şekilde yok etmek için doğal tedavi yöntemleri mevcut. Yalnızca 2 doğal malzemeyle düzenli kullanımda etkili sonuçlar alarak yüzünüzdeki yağ bezelerinden kurtulabilirsiniz. Peki, yağ bezeleri nasıl yok edilir? Yağ bezeleri nasıl geçer? Yağ bezelerini ne yok eder? Yağ bezesi doğal yolla geçer mi? İşte, yağ bezelerini doğal yolla gidermenin yöntemi...

Tıpta 'lipom' olarak adlandırılan yağ bezesi, cilt ile altta yatan kas tabakası arasında yer alan ve yavaş büyüyen yağlı kitle anlamına geliyor. Elle temas edildiğinde hamur hissi veren, herhangi bir hassasiyet ve ağrıya neden olmayan yağ bezeleri, çoğunlukla zararsız.

LİMON PEELİNGİ YAĞ BEZELERİNE NASIL UYGULANIR?

Bir hafta boyunca uygulayacağınız limon peelingi, yağ bezelerini gideriyor. Limon peelingi için bir dilim limon kesin ve üzerine şeker serpiştirin. Ardından şekerli limonu yağ bezesi olan bölgede hafifçe ovalayın. Yaklaşık 10 dakika kadar beklettikten sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayabilirsiniz.

Kısa sürede yağ bezelerinin boyutlarının belirgin şekilde küçüldüğünü fark edeceksiniz. Ancak hassas cildi olan bazı kişiler, limon suyunun ciltlerini tahriş ettiğini ve biraz kırmızıya döndüğünü görebilir. Limon suyuna alerjiniz olmadığından emin olmak için dirseğinize küçük bir test yapın ve dikkatli olun.

yag-bezesi-dogal-yolla-nasil-gecer.jpeg

YAĞ BEZESİ NEDEN OLUR?

Yağ bezesinin neden ortaya çıktığı henüz tam olarak tespit edilemedi. Fakat yağ bezelerinin genetik faktörlere bağlı olarak veya fiziksel bir travma sonucu ortaya çıkabileceği tahmin ediliyor. Yağ bezeleri nadiren de olsa çoklu kalıtsal lipomatoz, gardner sendromu, dercum hastalığı ve madelung hastalığı gibi hastalıklarla ilişkilendirilebilir. Yağ bezesine neden olabilecek diğer faktörler ise obezite, karaciğer hastalığı ve glikoz intoleransı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN