Bu mantık hatasını çok az kişi bulabiliyor! En büyük hata kimde?

Bu mantık hatasını çok az kişi bulabiliyor! En büyük hata kimde?

Ağaç dalında yer alan dört çocuktan bir tanesi öyle bir hata yapıyor ki kendisi bile farkına varamıyor. Peki, bu görselde en büyük hatayı hangi çocuk yapıyor? Bu mantık hatasını 5 saniyede bulan süper zeki çıkıyor.

Hem eğlenebileceğiniz hem de öğrenebileceğiniz bu görsel test sizi farklı bir boyuta taşıyor. Görsel algınızı geliştirebilir beyin fonksiyonlarınızı çalıştırabilir gözlem yeteneğinizi arttırabilirsiniz. Fark etmekte zorlanacağınız bu görsel algı testi sizin zihninize işleyip bilmediğiniz köşelerine ulaşacak. Resimde öyle bir mantık hatası var ki kendisi bile ne olduğunu farkına varamayacak. Peki, bu görselde en büyük hatayı hangi çocuk yapıyor? Bu mantık hatasını 5 saniyede bulan süper zeki çıkıyor.

4 ÇOCUKTAN HANGİSİ HATA YAPIYOR?

Resimde birbirinin kuyusunu kazan 4 farklı kişi bulunurken bir tanesi fark etmeden çok büyük bir hataya neden oluyor. Son testere darbesi çok fena olacak. Peki hangisi hata yapıyor? Bakmak için 5 saniyeniz var…

1..

2..

3..

Sadece birkaç saniyenizi alacak eğlenceli mantık bulmacası: Sizce en büyük hatayı kim yapıyor?

4..

5…

Eğer yanıtı bulamadıysanız üzülmeyin görsele yeniden göz attıktan sonra hala yanıtı bulamadıysanız cevabı aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Öğrenmeden eğlenmek olmaz diyerek yeniden görsele bakınız.

CEVAP

Sadece birkaç saniyenizi alacak eğlenceli mantık bulmacası: Sizce en büyük hatayı kim yapıyor?

Kim kendi oturduğu dalı kesmek ister ki. Kırmızı şapkalı çocuk kendi dalını keserek kendi ayağını kaydırmaya çalışıyor. Diğer bir sorun ise sarı şapkalı çocuğun etrafı seyretmesi. Herkes birinin dalını keserken o dünyadan bir haber etrafı seyrediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN