Bu optik illüzyon insanları kandırıyor! Resimdeki yunus balığını 19 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Bu optik illüzyon insanları kandırıyor! Resimdeki yunus balığını 19 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Bu görseldeki gizli yunusu bulabilir misiniz? Bu optik illüzyon, gözlem becerilerinizi test etmenin eğlenceli bir yoludur. Kaynağa göre sadece kartal gözlü insanlar saklanan yunusu 19 saniyede bulabiliyor.

Görsel yanılsama olarak da bilinen optik yanılsama, görsel sistemimizin gerçeklikten farklı bir algı oluşturduğu bir olgudur. Bu, gözlerimizin ve beynimizin bilgiyi işleme biçiminden veya bir görüntünün oluşturulma biçiminden kaynaklanabilir. Basit bir ifadeyle, optik illüzyon beynimizin bize oynadığı bir oyundur.

1-003.jpg

RESİMDEKİ YUNUS BALIĞINI BULABİLİR MİSİN?

Bu özel optik illüzyon internette dolaşıyor ve gözlem becerilerinizi test etmenin eğlenceli bir yolu. Mavi fonlu, porsuk kafalı bir resimdir ve o kafaların arasında çok zekice saklanan bir yunus vardır.

Bu görüntünün sunduğu zorluk, şeyleri oldukça dikkatli bir şekilde gözlemleme yeteneğinizi test etmektir. Yunus arka plana karşı kamufle edilmiştir, bu nedenle ilk başta fark edilmesi zor olabilir. Ama yakından bakarsanız, yüzdüğünü görürsünüz.

Yunusların oldukça hızlı koşucular olduğunu biliyor muydunuz? Harika değil mi? Pekala, senin için zorluk, yunusu kaçmadan önce bulmak, yani bunu 19 saniyede yapabilir misin? Meydan okumaya hazır mısın? Zamanlayıcıyı çalıştırın ve yunusu bulmak için zamana karşı yarışın.

GİZLİ YUNUSU GÖRDÜN MÜ?

Yunusu bulma şansın var mı? Hadi, orda keşfedilmeyi bekliyor. Hala bulamadınız mı? Tamam, işte size önemli bir ipucu: Hayvanın yüzgecini aramaya çalışın, mutlaka göreceksiniz.
Şimdi buldun mu? Acele edin, Zamanlayıcı bitmek üzere.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman sınırı bitti! Peki, keskin gözlem becerileriniz size yardımcı oldu mu? Gizli yunusu bulduysanız tebrikler, detaylara dikkat beceriniz sonunda meyvesini verdi! Yunusu fark etmediyseniz sorun değil, gerçek bulmaca ustaları bile bu optik illüzyonla karıştırılabilir.

Başka bir deneyebilirsin. Sadece yukarı kaydırın ve zamanlayıcı olmadan yunusu bulmaya çalışın. Becerilerinizi test edin! Çözüme gelecek olursak işte bulmacanın cevabı:

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN