Bu salon resmindeki 7 gizli mantık hatasını bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! İnsanların %90'nı bulamadı!

Bu salon resmindeki 7 gizli mantık hatasını bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! İnsanların %90'nı bulamadı!

Bu zeka oyunu resim bulmacasında 7 hata var. Onları 12 saniye içinde tespit edebilir misin? Mantık becerilerinizi test edelim.

Canın sıkılıyor mu? Monoton rutininizden çıkmak ister misiniz? Yukarıdaki iki soruya cevabınız evet ise, o zaman sizin için bir çözümümüz var: zeka oyunları.

Zeka oyunları, ruh halinizi iyileştirmek ve beyninize çok ihtiyaç duyduğu bir nefes vermek için denenmiş ve gerçek bir yaklaşımdır. Bu beyin bulmacalarının düzenli olarak çözüldüğünde yanal düşünme ve problem çözme yeteneklerini geliştirdiği bilinmektedir.

Peki beyin jimnastiği yaparken aynı zamanda biraz eğlenmeye hazır mısınız? Umarız öyledir çünkü sizin için duyularınızı beyninizle senkronize etmeye zorlayacak görsel bir zeka bulmacası hazırladık.

1-017.jpg

RESİMDEKİ 7 HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka oyunu resimli bulmaca, bir çocuk televizyonun yanında oynarken kanepede uyuyan bir adamı görebileceğiniz bir oturma odası sahnesini tasvir ediyor. Resim ilk başta iyi görünebilir, ancak daha yakından incelediğinizde onda yanlış olan yedi şey bulacaksınız. Hepsini tespit etmek için 12 saniyeniz var, bu yüzden telefonunuzu alın ve mücadeleye başlayın.

GİZLİ HATALARI BULDUN MU?

Kendinizi yüksek bir IQ'ya sahip olarak görüyor musunuz? Öyleyse, bu zeka bulmacasını çözmeniz gerekir. Bugünün beyin bilmecesine geri dönelim. Henüz 7 hatanın hepsini bulamadınız mı? Zamanınızın tükendiğine inanıyoruz. Çözüm için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka bulmacasında yer alan 7 gizli mantık hatasını buldun mu? 12 saniye içinde bulanların tebrik ederiz. Hala bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN