Bu yaşta kilo veremezsin diyenleri mosmor etti! 60 yaşındaki kadın bu yöntemle 48 kilo verdi, tansiyondan kurtuldu

Bu yaşta kilo veremezsin diyenleri mosmor etti! 60 yaşındaki kadın bu yöntemle 48 kilo verdi, tansiyondan kurtuldu

Fazla kiloların sağlığa verdiği zararlar herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Dolayısıyla sağlıklı bir yaşamın yolu yeterli kilodan geçiyor. 60 yaşındaki kadın ise bu yaşta kilo veremezsin diyenlere inat sağlığını düşünerek tam 48 kilo verdi. Hem o yöntemle…

Amasya’nın Bağlıca köyünde yaşayan ve 60 yaşında olan Nuran Vanlı, fazla kilolarından kurtulmak için kilo vermeyi kafaya koydu. Uzun yıllarca aşırı kilolarından dolayı şikayetleri olan yaşlı kadının küçük yaşta geçirdiği kaza nedeniyle omuriliğindeki problemi belirledi. Öte yandan kilo verememesi durumunda felç kalma ihtimali olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine sıkı bir diyet yapmaya başladı.

yeni-proje-12.jpg

DİYETİNİ ASLA AKSATMADI

En Son Haber'de yer alan habere göre, 60 yaşındaki Vanlı, doktoru tarafından verilen diyet listesin harfiyen uyduğunu ve asla dışına çıkmadığını söyledi ve bu muhteşem dönüşümün bu sayede olduğunu açıkladı. Şuan ideal kilosuna geldiğini ifade eden Vanlı, 108 kilodan 60 kiloya düştüğünü anlattı. 10 ay boyunca sağlıklı beslenme programının dışına çıkmadığını ve kilolarını hızla verdiğini belirtti.

capture-20240311155501632.jpg

“ARTIK AYNALARA BAKABİLECEĞİM”

Görenlerin tanımakta güçlük çektiği Vanlı, “Aynalara küsmüştüm. Artık bakabileceğim. Şimdi çok mutluyum. Şimdi yürüyor, koşuyorum. Tansiyon hastasıydım. 4 aydır tansiyon ilaçlarını da kullanmıyorum.” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN