Bugün sabrınızı zorlayan birileri var aman dikkat! Koç, boğa, ikizler, yengeç, teraziler... İşte 27 Ocak 2024 günlük burç yorumu

Bugün sabrınızı zorlayan birileri var aman dikkat! Koç, boğa, ikizler, yengeç, teraziler... İşte 27 Ocak 2024 günlük burç yorumu

Hayatınızdaki biri sizi "anlamıyor" gibi görünüyor. Bunun ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edersiniz! Sorun kendinizi ifade edecek kelimeleri bulamamanız değil. Aslında, muhtemelen ne hissettiğinizi anlamasına yardımcı olmak için aklınıza gelen her şeyi denediniz, ancak o bunu küçümsüyor veya tamamen reddediyor olabilir. Bunu anlaması için ona bir şans verin.

27 OCAK 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün dikkatleri üzerinize çekme ve bir yeteneğinizi ya da becerinizi sergileme şansına sahip olabilirsiniz. Sorun, bu fırsatı o kadar da önemsemiyor olmanız olabilir, oysa önemli olabilir. Bugün oraya çıkıp gösteriş yapma havasında olmayabilirsiniz, ancak yine de bunu yapmaya teşvik ediliyorsunuz. Getirisi hemen görülmese de, kısa bir süre sonra farkına varacağınız, şu anda göze görünmeyen faydalar olabilir. Elinizden gelen tüm iyi enerjiyi toplayın ve devam edin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şu anda sizin için önemli olan bir konuda çalışıyor olabilirsiniz. Bu konunun çok fazla unsuru olduğu için, çok sayıda alternatif senaryo ve son da var. Yine de, yalnızca korkutucu veya üzücü olan olasılıklara odaklanıyor olabilirsiniz. Bunu yapmanız için hiçbir neden yok. Enerjinizi arzu edilmeyen sonuçlara harcamayın. Olmasını istediğiniz şeye odaklanın ve bunun zihninizde nasıl geliştiğini izleyin. Düşünceleriniz ve kelimeleriniz geleceğinizi yaratma gücüne sahip.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir psikolog size, birinden nefret ediyorsanız, aslında onu bir düzeyde önemsediğiniz anlamına geldiğini söyleyebilir. Bir insana karşı bu kadar büyük bir tutku hissediyorsanız, orada çok derin ve gizli duygular olduğunu söylerler. Siz buna katılmayabilirsiniz. Şu anda hayatınızda size o kadar zararlı ve incitici bir şekilde yanlış yapan biri olabilir ki, o kişiye bir zamanlar değer vermiş olsanız bile artık değer vermeyi hayal bile edemezsiniz. Böyle hissetmenizde bir sakınca yoktur ve bu da anlaşılabilir bir durumdur. Yine de nefret, bu duygunun öznesini asla etkilemese bile sizin için zehirdir. Kendinizi özgür bırakmaya çalışın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Son günlerde ve belki de uzun bir süredir, dünyanın size karşı olduğunu hissettiniz. Belki de kendinizi yalnız hissettiniz. Belki de ne kadar uğraşırsanız uğraşın, aşkta, kişisel hedeflerinizde, ilişkilerinizde hiçbir şeyin sizin için yolunda gitmediğini düşündünüz. Ancak bugün, bunun kesinlikle doğru olmadığını görmeye başlayabilirsiniz! Muhtemelen şimdiden işaretleri görebiliyor ve evren tarafından sevildiğinizi hissediyorsunuz. Bazı şeyler sizin lehinize öyle harika bir şekilde gelişecek ki, bunun gerçek olduğundan ve iyi şeylerin size doğru geldiğinden emin olacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Hayatınızdaki belirli bir kişiyle olan etkileşimleriniz çatışma ve kızgınlıklarla dolu olabilir. Ancak, en azından iletişim kuruyorsunuz. Etkileşimde bulunuyor olmanız bile olumludur. Bu, artık yaklaşımınızı yumuşatma, sözlerinizi düzene koyma ve konuşmanız gereken konudan en iyi şekilde yararlanmak için bu kişiye daha iyi bir şekilde yaklaşma şansına sahip olduğunuz anlamına gelir. Evet, burada çok fazla umut var. O cazibenizi devreye sokun ve iletişim kurmanın daha iyi bir yolunu bulmak için o keskin zekanızı kullanın. Bu size büyük fayda sağlayacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anda bir konuda büyük hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz ama bunu belli etmemeye çalışıyorsunuz. Şikayet eden biri değilsiniz ve kimsenin kendini kötü hissetmesini istemiyorsunuz. Ancak, özel hayatınızdaki birinin bu hayal kırıklığıyla bir ilgisi olabileceğinden, bunu saklamak yanlış olur. Nasıl hissettiğinizi nazik bir şekilde ifade ederseniz, hem size hem de ilgili kişiye yardımcı olacak değerli bir mesaj iletebilirsiniz. Saklamayın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Hayatınızdaki biri sizi "anlamıyor" gibi görünüyor. Bunun ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edersiniz! Sorun kendinizi ifade edecek kelimeleri bulamamanız değil. Aslında, muhtemelen ne hissettiğinizi anlamasına yardımcı olmak için aklınıza gelen her şeyi denediniz, ancak o bunu küçümsüyor veya tamamen reddediyor olabilir. Bunu anlaması için ona bir şans verin. Hislerinizi söylemek yerine gösterin. Sabırlı olabilirseniz, sizi anlamaya başladığını görebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yaklaşan bir etkinlik veya girişim sizi gerçekten çok umutlandırıyor. Bu işe kalbinizi ve ruhunuzu koydunuz dolayısıyla gururlu ve iyimser hissetmeye hakkınız var. Bu iyi bir şey, her ihtimale karşı bir hatırlatmaya ihtiyacınız var, ancak bunun planladığınız gibi gitmeyeceğinden veya başkalarının sizin için olduğu kadar önemli olmayacağından endişe ediyor olabilirsiniz. Boş yere kaygılanıyorsunuz!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birisi size ulaşmaya mı çalışıyor? Ya da siz birine ulaşmaya çalışırken başarısız mı oldunuz? Şu anda iletişimde bir boşluk yaşıyor olabilirsiniz, ancak bunun bilincinde olmanız gerekir. Telefonunuza geri dönülmesini sürekli erteliyorsanız ya da biri defalarca denemesine rağmen size geri dönmüyorsa, hızlı bir şekilde harekete geçmeniz gerekebilir. Kaçırdığınız iyi bir haber ya da size ulaşmaya çalışan bir fırsat olabilir, ancak bu olumlu teklifi takip etmezseniz kaçırabilirsiniz. Takipte kalın!

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birinin bir sözünü veya sorumluluğunu nasıl yerine getireceğini tahmin etmek isteyebilirsiniz. Umutlu olmak istiyorsunuz ama gerçekten emin olamıyorsunuz. İşte durum bundan ibaret. Hevesli ve olumlu düşünmeyi tercih edebilirsiniz. O kişiye güvenmeyi seçebilirsiniz. İşlerin mümkün olan en iyi şekilde sonuçlanacağına inanmayı seçebilirsiniz. Peki tüm bunların ne zararı olabilir? Her türlü sonuca hazırsanız, birine güvenme konusunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

"Simon Diyor ki" oyununda, çocuklardan oyun liderinin talimatlarına uymaları istenir, fakat sadece lider talimatlarına "Simon der ki" sözleriyle başlarsa. Eğer oyuncu önce bu kelimeler söylenmeden el çırpmak ya da zıplamak gibi bir eylemde bulunursa oyun dışı kalır. Yetişkinler olarak bile, bazen iş yerinde veya hayatımızdaki nüfuzlu kişilerin talimatlarına uymaya o kadar alışırız ki, içgüdüsel olarak onların söylediklerini takip eder ve yaparız. Şimdi biri size emir yağdırıyorsa, onu dinlemek zorunda değilsiniz! Bunu aklınızda tutun ve sizin için en iyisinin ne olduğunu düşünün.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Canlı, renkli ve muhteşem bir hayal gücünüz var, ancak bunu her zaman gerektiği gibi kullanmıyorsunuz. Bir beyin fırtınası çalışmasına katılıyor olabilirsiniz ya da bir grubun veya bir işverenin nasıl ileriye gidebileceği ve büyük başarı elde edebileceği konusunda oldukça çılgın fikirleriniz olabilir. Sorun, başkalarının sizin biraz "uçuk" olduğunuzu düşünmesinden korktuğunuz için benzersiz ve sıra dışı fikirlerinizi sergilemekten korkuyor olmanız olabilir. Böyle düşünseler bile, aklınızdan geçenlerdeki ışıltıyı ve bilgeliği göreceklerdir. Utangaç olmayın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN