Bungee Jumping sırasında kalp krizi geçirdi!

Bungee Jumping sırasında kalp krizi geçirdi!

Şili'de 23 yaşındaki bir gencin Bungee Jumping yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği trajik bir olay meydana geldi. Vadiden atladıktan sonra havada kalp krizi geçiren genci hayata döndürme çabaları sonuçsuz kaldı.

Şili'de 23 yaşındaki bir genç Bungee Jumping yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. The Sun Gazetesi'nin haberine göre, gencin cansız bedeninin vinçten sarktığı anlar sosyal medyada hızla yayıldı. Cesedi ipten kurtarmak için San Jose de Maipo'dan itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

Savcı Juan Cheuquiante, olay yerinde incelemelerde bulunarak bilgi topladı. Henüz ismi açıklanmayan gencin, Santiago yakınlarındaki Cajon del Maipo kanyonunda atlayış gerçekleştirdiği belirtildi.

Komiser yaedımcısı Yahannara Silva, gencin ailesinin herhangi bir sağlık geçmişinin olmadığını belirttiklerini açıkladı.

Benzer bir olay Kasım 2022'de Kolombiya'da yaşanmıştı. 25 yaşındaki bir avukat, Bungee Jumping sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Eğitmenin başka birine atlamasını söylediğini duyan gencin, komutun kendisine verildiğine inandığı ve atlayışa geçtiği bildirildi. Olay yerinde hayatını kaybeden gencin ölüm nedenin tıbbi raporlarla da kalp krizi olduğu doğrulandı.

Bu trajik olay Bungee Jumping gibi heyecan veren sporların risklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Herhangi bir sağlık sorunu olmasa bile, bu tür sporlara katılmadan önce detaylı bir sağık kontrolünden geçmek ve gerekli önlemleri almak büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN