Bunu hiç bilmiyordunuz! Çamaşır makinesine ıslak mendil atın mucizeye gözlerinizle tanık olun

Bunu hiç bilmiyordunuz! Çamaşır makinesine ıslak mendil atın mucizeye gözlerinizle tanık olun

Çamaşırlarınız yıkandıktan sonra tiftiflenme veya kıl birikimi oluşabiliyor. Özellikle yeni alınan üstlerin yıkanmasında görülen bu olay ev hanımlarının en büyük dertlerinden biri. Çünkü oluşan kıllanma diğer üstlerede bulaşarak korkunç bir görüntüye neden oluyor. Size vereceğimiz bu mucizevi yöntemle bir daha bu senaryoyu yaşamayacaksınız. Bu yöntemler hayatınız daha da kolaylaşacak. İşte ev hanımlarının korkulu rüyasının basit çözümü...

Çamaşır makinalarına atılan bazı üstler kıllanma ve tiftiflenmeye neden olabiliyor. Yeni alınan kıyafetlerde görülen bu olay ev hanımlarının en korktuğu olayların başında gelmekte. Çünkü kıllanma diğer üstlere de bulaşarak korkunç bir görüntüye kavuşur. Peki bu durumdan nasıl kurtulacağız? Çözümü sizler için araştırdık. Her alanda kullanılan ıslak mendil ile çamaşırlarınız ilk gün ki gibi olacak. İşte o inanılmaz yöntem...

İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLERE SON

Kıyafetlerinizi çamaşır makinasına atarken istemediğiniz sonuçlarla karşılaşa biliyorsunuz. Her ne kadar çamaşır makinalarının özellikleri gelişsede istemsiz sonuçlar görülebiliyor. Bunlardan biri olan kıl ve tüy sorunu mutlaka herkesin başına gelmiştir. Hele bir de evde evcil hayvan besliyorsanız yandınız. Makinaya attığınız çamaşırlardan bir tüy çıktı mı hepsi mefta oluyor. Peki bu durumda ne yapmalıyım?

kmdffdfd-35.jpg

ÇAMAŞIR MAKİNASINA ISLAK MENDİL ATIN...

Her alanda kullandığımız ıslak mendiller, giyisilere yapışan tüy ve kıllardan kurtulmanın tek çaresidir. Küçük bezlerden oluşan bu ürünler, kürk ve saç parçalarını emer. Eğer çamaşır makinanıza ıslak mendil atarsanız tüm kıl ve tüyler mendile yapışır kalır. Bu şekilde giyisileriniz çok daha temiz bir görüneme kavuşur.

kmfdffd-19.jpg

Peki çamaşır makinasına kaç tane ıslak mendil koyulmalı? Bu yöntemde çamaşır makinanıza en fazla 3 tane ıslak mendil koyabilirsiniz. Tambur dönmeye başladığında, bezler giysilerle karışacak ve saç ve kürk toplayacaktır. Tatmin edici sonuçları görebilmek için her yıkamada yeni ıslak mendil kullanmalısınız. Islak mendiller, makinenin içinde yırtılmayacak kadar güçlü olmalıdır. Onları şeritler halinde yırtmaya çalışın. Eğer zor yırtılıyorsa bu mendilleri makinenize gönül rahatlığıyla atabilirsiniz.

BUNA DİKKAT!

Ancak asla ıslak mendil yerine kağıt veya kumaş mendillerle değiştirmeye çalışmayın. Kağıt olanlar makinede dağılır ve kıyafetlerinize yapışı kalır. Sonrasında küçük kağıt parçalarını giysilerinizden temizlemek bir işkence olur. Kumaş mendiller de işe yaramaz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN