Bunu kimse bilmiyor! Çay kaşığı mucizesi: 10 saniye ağzınızda tutun etkisini anında görün

Bunu kimse bilmiyor! Çay kaşığı mucizesi: 10 saniye ağzınızda tutun etkisini anında görün

Çoğu kişinin en çok önem verdiği noktası yüzüdür. Peki çay kaşığıyla yüzünüzde mucizeler yaratabilirsiniz desek buna inanır mıydınız? Çay kaşığı yöntemiyle yüzünüzün görünümünü değiştirebilirsiniz. Aşağıda size anlattığımız yöntemi uygularsanız sonuçları sizleri şoke edecek...

Aldığınız kilolar bazen direkt olarak yüzünüze yansır. Yanaklarınız şişer ve çene hatlarınız iyiden iyiye kaybolur. Çene hatlarını tekrardan gün yüzüne çıkarmak oldukça zordur. Ancak bazı yöntemlerle istediğiniz yüz görünümüne kavuşabilirsiniz. Binlerce lirayı estetik merkezlerine vermek yerine bu doğal yöntemle istediğiniz yüz görünümünü elde edin. Bu yöntemle çene kaslarınız güçlenecek ve yüzünüze canlılık gelecek. İşte çene hatlarını ortaya çıkartan o mükemmel yöntem...

Çoğu kişi hayalindeki yüz görünümüne ulaşmak için estetik merkezlerine binlerce lira döküyor. Ancak yine de istediği görünüme kavuşamıyor. Sizde paranızı çöpe atmadan hayalinizdeki yüz şekline ulaşabilirsiniz. Çözüm çok basit. Tek yapmanız gereken evde bulunan çay kaşığı ile bu egzersizleri yapmak. Bu yöntemle bir haftada çene hatlarınız daha belirgin hale gelecek. Boyunda oluşan yağlanmanız yok olacak. Yüzünüzdeki şişkinlik en aza inecek. İşte çay kaşığı ile yapılan yüz egzersizleri...

ÇENE HATLARINI BELİRGİNLEŞTİRİYOR

Yüzünüzdeki şişkinliğin nedeni her şeyden kaynaklanabilir. Aldığınız kilolar, ödem veya sağlık sorunlarından dolayı yüzünüzde şişkinlik oluşur ve çene hatlarınız kaybolur. Sizde bu gibi durumlardan şikayetçiyseniz bu yöntem tam size göre. Evde bulunan çay kaşığı ile istediğiniz yüz şekline sahip olabilirsiniz. Daha güçlü çene kasları için bu yöntemi deneyin.

kmffdfd-35.jpg

İŞTE EN ETKİLİ YÖNTEM

İlk olarak bir çay kaşığının sapını dudaklarınızın arasına koyun. Ardından çenenizi kullanarak kaşığı yukarıya kaldırmaya çalışın. aşık yukarı pozisyona geldiğinde gülümseyerek 10 saniye durmaya çalışın. Bu egzersizle elmacık kemikleriniz daha belirgin hale gelecek.

YÜZÜNÜZE IŞILTILI CANLILIK GELECEK

İç yanakta oluşan gülümseme çizgilerinin kaybolmasına yardımcı olur. Çene altındaki yağ fazlasının yok olmasına yardımcı olur. Boyun kaslarınız güçlenir ve yüzünüzdeki kan dolaşımı hızlanarak yüzünüze canlılık gelir. Bu egzersizi her sabah yataktan kalkar kalkmaz ve yatmadan önce 10'ar kez tekrarlayın.

YÜZ YOGASININ FAYDASI NELER?

Yüz yogası, çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatan cilt altındaki kasları kaldırmaya ve sıkılaştırmaya yardımcı oluyor. Masaj dolaşımı artırmaya, lenfatik drenajı iyileştirmeye ve gerginliği gidermeye yardımcı olur. Akupresür teknikleri dolaşımı hızlandırır ve baş ağrılarını önlemeye, sinüsleri serbest bırakmaya ve uyku kalitenizi artırmaya yardımcı olabilecek stresi azaltır.

Yüz yogası egzersizleri aşırı aktif kasları gevşeterek zayıf kasları güçlendirir, bunun da sarkma ve mimik çizgilerini önlemeye yardımcı olur.

kmdffdfd-36.jpg

İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünde bildirilen azalmaya ek olarak, yüz yogası artan lenfatik drenajı destekleyerek şişkinliğin azalmasına ve dolaşımın iyileşmesine neden olabilir. Yüz yogası uygulayıcıları ayrıca aşağıdakilere yardımcı olabileceğini bildiriyor:

  • Yüz kaslarını kontrol altında tutar
  • Boyun çizgisini sıkılaştır
  • Kas hafızasını yeniden programlar
  • Yüzünüzü daha simetrik yapar
  • Koyu halkaların görünümünü azaltır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN