Bunu kimse bilmiyordu! MasterChef'te sürpriz ayrılık! Ünlü şef gelecek sezon yok!

Bunu kimse bilmiyordu! MasterChef'te sürpriz ayrılık! Ünlü şef gelecek sezon yok!

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan yemek yarışması Masterchef'ten sürpriz ayrılık haberi geldi. Reyting rekortmeni MasterChef'ten gelen ayrılık haberi programın hayranlarını şoke etti.

1 Eylül 2018'den beri TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden yemek programı Masterchef Türkiye'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Gelecek sezon All-Star formatıyla ekranlara gelmesi beklenen yarışmada, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın gelecek sezon yarışmada yer almayacağı iddia edilmiş ancak söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı öğrenilmişti. Bu kez ise Somer Sivrioğlu'nun yarışmaya veda ettiği iddia edildi.

Acun Medya ekibinden Ahmet İrem Kanan, MasterChef All Star öncesi jüri üyeleriyle bir araya geldi. Danilo Zanna, Mehmet Sivrioğlu ve bazı çalışma arkadaşlarının bir araya geldiği toplantıda Somer Sivrioğlu'nun yer almadı. Toplantıda Ömür Akkor'un da olması dikkatleri çekti.

Bu gelişme sonrasında Somer Sivrioğlu'nun gelecek sezon yarışmada yer almayacağı, Sivrioğlu'nun yerine ise Ömür Akkor'un geçeceği öne sürüldü.

Söz konusu iddialar sonrasında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Acun Ilıcalı'nın kısa süre süre içerisinde konuyla ilgili olarak açıklama yapması bekleniyor.

MasterChef'te Somer Siviroğlu'nun yerine Ömür Akkor mu geldi? İrem Kanan'ın paylaşımı olay oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN