Bunun için 40 milyon TL para ödedi! Serenay Sarıkaya'dan dudak uçuklatan harcama

Bunun için 40 milyon TL para ödedi! Serenay Sarıkaya'dan dudak uçuklatan harcama

Serenay Sarıkaya'nın kazandığı paraları nereye yatırdığı ortaya çıktı. 32 yaşındaki oyuncu, yatırım olarak 40 milyon TL ödedi. İşte detaylar...

Dizi-film sektörünün son dönem yıldız aktrislerinden Serenay Sarıkaya, kazancını gayrimenkul ve arsa alarak değerlendiriyor.

Son olarak şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddiasıyla sosyal medyada gündem olan ünlü oyuncu, bu kez de yeni eviyle gündeme geldi.

SATIN ALDIĞI EVİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Serenay Sarıkaya, yeni evi için 40 milyon lira ödedi. Yeni evinde geniş ve yeşil alanıyla dikkat çeken 32 yaşındaki oyuncu, öncesinde ise bir alışveriş merkezinin üzerinde bulunan rezidansta yaşamını sürdürüyordu.

Yurt'ta yer alan habere göre, Serenay Sarıkaya, dizisinin bitmesiyle biraz soluklanmak istediği için daha sakin yerleri tercih etmeye başladı.

serenay-sarikayanin-evi-nerede-nerede-oturuyor.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN