Burası Antartika değil İstanbul! Aracın içerisine DEV yılan girdi: Kabus gibi anlar kaydedildi

İstanbul'da dev yılanın yer aldığı görüntüler sosyal medyada viral oldu. Otomobilin içerisinde yılanı yakalayan vatandaş cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti. İşte o anlar...

Bu görüntüler Antartika'dan değil İstanbul'dan geldi. Aracın içerisinde giren dev yılanı yakaladı. Kabus gibi anları cep telefonu kamerasına kaydetmeyi başardı. O görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak kısa sürede viral oldu.

DEV YILAN ARACIN İÇİNE GİRDİ

Anlık Haber tarafından paylaşılanlara göre, İstanbul'da bir vatandaşın aracına yılan girdi. Antartika'daki yılanları aratmayan dev yılan kameralara yansıdı. Yılanı yakalamayı başaran vatandaş o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

Görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan vatandaş, "Yılanla yolculuk" ifadelerini görüntünün üzerine ekledi. Kabus gibi anlara sosyal medyadan gelen tepkiler dikkat çekti. paylaşımın altına gelen yorumlarda, "Yeni fobi hayırlı olsun" ve "Burası Antartika değil İstanbul" ifadeleri dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN