Buraya giden cennete düştüm sanıyor! Az bilinen balayı yerleri arayanlar, hayran kalacak

Buraya giden cennete düştüm sanıyor! Az bilinen balayı yerleri arayanlar, hayran kalacak

Evlendikten sonra sakin yerlerde balayı yapmak isteyenlere güzel haber! Bu haberimizde sizin için sakin balayı yerlerini derledik. Buraya giden cennete düştüm sanıyor! Sakinliği ve güzelliğiyle göz dolduruyor! Az bilinen balayı yerleri arayanlar, hayran kalacak...

Dört bir yanı farklı güzelliklerle çevrili Türkiye’de adını duymayanların sayısıyla kıyaslandığında keşfedilmemiş birçok muhteşem balayı noktası bulunuyor. Sıradanlıktan sıkılanlar ve yeni balayı noktaları arayanlar için bir sürü büyüleyici mekan var. İşte ismi az bilinen ancak büyüleyici mekanlar...

ASOS

assos-imgprms-default-1.jpg

Virajlı ve dar yolları aşarak ulaşacağınız Asos, adeta bir cennet bahçesi gibidir. Arnavut kaldırımlı sokaklarıyla nostaljik bir hava sunan bu şirin mekan, sıcakkanlı atmosferiyle çiftleri kendine hayran bırakıyor. Burada rakı-balık keyfi yapmak da mümkün.

SİDE

side-old-town-in-antalya-in-turkey-1.jpg

Antik döneme ilgi duyan çiftler için Side, paha biçilmez bir hazine niteliğindedir. Akdeniz'in kucağında yer alan bu şehir, ziyaretçilerine adeta başka bir zaman dilimine yolculuk yapmış hissi veriyor. Side'deki lüks balayı otellerinde unutulmaz anlar yaşayacaksınız.

ADATEPE

1585569132729800.jpg

Doğayla iç içe bir balayı isteyenler için Adatepe, adeta bir cennet köşesidir. Bu egzotik ortamda, kuş sesleri eşliğinde uyanacak, huzur dolu dağ yürüyüşleri yaparak organik lezzetlerle kendinizi şımartacaksınız.

ÇUKURBAĞ YARIMADASI

cukurbag-yarim-adasi.jpg​​​​​​​

Manzara tutkunlarının vazgeçilmezi olan Çukurbağ Yarımadası, adeta bir doğa harikasıdır. Her sabah masmavi denizin ve Meis adasının büyüleyici manzarasıyla gününüze başlayacaksınız. Kaş'ta paraşüt ile uçma ve dalış gibi aktiviteler de unutulmamalı.

KALEM ADASI

kalem-adasi.webp

Uzaklarda, sessiz sakin bir balayı isteyenler için Kalem Adası biçilmiş kaftandır. Az bilinen olmasına rağmen, yurt dışından pek çok turisti ağırlayan bu ada, romantik bir balayı için mükemmel bir seçenektir.

GÜMBET

istockphoto-628897338-612x612.jpg​​​​​​​

Bodrum'un su sporları merkezi olan Gümbet, modern bir atmosfere sahiptir. Ayrıca gece hayatının da oldukça renkli olduğu bu belde, eğlenceli bir balayı tatili için idealdir.

ARSUZ

3587872-15165e3763ab8d9fe461cafd00752b81-640x640.jpg​​​​​​​

Antik liman kalıntılarına sahip Arsuz, yıllara meydan okuyan bir tarihle çevrili. Tarihe ilgi duyan çiftler için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer.

KAPADOKYA

kapadokya-otelleri-1155x675.jpg

Mağara otelleriyle ünlü Kapadokya, balayı için kusursuz bir mekan olarak öne çıkıyor. Peribacalarının arasında geçireceğiniz unutulmaz anlarla tatilinizi renklendireceksiniz.

FETHİYE HİSARÖNÜ

hisaronu.jpg​​​​​​​

Adrenalin ve heyecan arayan çiftler için Hisarönü, tam anlamıyla bir cennettir. Yamaç paraşütü, dalış, safari turları gibi birçok aktivite seçeneği sunuyor.

AMASYA

amasya-fotograflari1-copy.jpg​​​​​​​

Karadeniz'in gözbebeği Amasya, son zamanlarda pek çok çiftin tercihi haline geldi. Yemyeşil doğası ve temiz havasıyla burada geçireceğiniz balayı unutulmaz olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN