Burçların sırları: Koç'un düşmanları, Boğa'nın sağlık mucizesi ve Aslan'ın aşk uyumu bu hafta gün yüzüne çıkıyor!

Burçların sırları: Koç'un düşmanları, Boğa'nın sağlık mucizesi ve Aslan'ın aşk uyumu bu hafta gün yüzüne çıkıyor!

Bu hafta her burç birbirinden farklı yönlere savruluyor. Koç düşmanlarıyla mücadele ederken aslan yepyeni aşk uyumlarıyla yeni heyecanlara kapılacak. Peki bu hafta hangi burcu ne bekliyor? İşte haftalık burç yorumları…

Yepyeni bir haftaya başlarken her burcun kendine has yeni yol ayrımları söz konusu olacak. Kimi etrafında düşmanlarla sınanacağı bir haftaya yaşarken kimi ise sağlıksal anlamda yeni mucizelerle karşı karşıya kalacak. Özellikle de aşk arayan aslanlar bu haftayı değerlendirebilir gibi görünüyor.

yeni-proje-25.jpg

SIRLARLA DOLU BİR HAFTA

Bu hafta burçların ilişkilerdeki sırları, sağlık mucizeleri ve iş yaşamındaki başarıları gün yüzüne çıkıyor! Koç'tan Balık'a, her burç için sürpriz gelişmeler ve dikkat edilmesi gereken noktalar bu astrolojik rehberde!

yeni-proje-26.jpg

Koç: Geçmişte size zarar veren kişilerle karşılaşacağınız bir hafta olabilir. Onlara karşı tedbirli olacaksınız, ancak geçmişte yaşanan düşmanlıkları da affedeceksiniz. Affetmenin verdiği huzurla hayatın güzelliklerini keşfedeceksiniz. Hafta ortasından itibaren beklenmedik başarılar sizi güçlendirecek. Hırslı ama nazik olmanın iş hayatınızda pozitif etkilerini göreceksiniz.

Boğa: Daha dinamik ve konuşkan olacaksınız. Uzun sohbetler ve telefonlar keyifli hissettirecek. Taşınmaz mal hayalleriniz bu dönemde gerçekleşebilir. Sağlık sorunlarıyla ilgili gezegenlerin desteği sayesinde hızlıca iyileşebilirsiniz. Alkol ve sigara gibi alışkanlıkları bırakmak da mümkün!

İkizler: Sivri diliniz yüzünden evliliğinizde zorluklar yaşanabilir. Ancak duygularınızı net bir şekilde ifade ederek bu sorunları aşabilirsiniz. Eşinizle süregelen sorunları tatlı bir dille çözmek için çalışın. Geçmişteki zor zamanlar sizi daha dayanıklı yaptı, artık ilişkilerde ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Yengeç: Mars'ın etkisiyle ilişkinizde sınavlardan geçebilirsiniz. Sabır göstermek ve ani tepkilerden kaçınmak önemlidir. Partnerinizi zorlamaktan kaçının ve hatalarınızı kabul etmekten çekinmeyin. Aşk hayatındaki karışıklık iş hayatınıza da yansıyabilir, bu yüzden dengeyi korumaya çalışın.

Aslan: Aşk ve cinsellik dengeli bir uyum içinde olacak. Bu hafta maddi anlamda da yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Etrafınıza yaydığınız olumlu enerji size geri dönecek. Ailenizle ilgili mülk ve yatırım konularında da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sosyal çevrenizle iletişimde olun.

Başak: Bu hafta fikirlerinizde ve enerjinizde artış yaşayacaksınız. İnsanlarla uyum içinde olmanız stresinizi azaltacak. İş hayatında dikkat çekmekle beraber takım çalışmasının önemini daha iyi anlayacaksınız. Yardım isteyenler her zaman yanınızda olacak ve sizi destekleyecekler.

Terazi: İkna yeteneğiniz yüksek, ancak zekasına güvendiğiniz kişilerden tavsiye almak da alçak gönüllülük gerektirir. Sosyal hayatınız hızlanıyor, hedeflerinize kolayca ulaşabilirsiniz. İş sorunları kendiliğinden çözülecek, yeni fırsatlar kapınızda.

Akrep: Uzun yılların zorluklarından sonra sağlık sorunlarınız çözülüyor. Estetik operasyonlarla fiziksel değişiklikler düşünüyorsanız, uygun zaman. Kendinizi daha enerjik ve güçlü hissedeceksiniz, hayatın tadını çıkarın!

Yay: İlişkinizde geçmişten gelen sorunlar su yüzüne çıkabilir. Tepki vermek yerine duygularınızı ifade edin ve üçüncü kişilere sorunlarınızı anlatmaktan kaçının. Sorunlarınızı yüzeysel olarak konuşmaya çalışın, çözüm size ve partnerinize kalmış.

Oğlak: Satürn burcunuzdan ayrılıyor, şanssızlıklar sona eriyor. Kariyerinizdeki engeller ortadan kalkacak ve sesinizi duyurmak kolaylaşacak. Başarılarınız kıskanılacak, ama düşmanlarınıza karşı gardınızı alın. Kin gütmeden hareket edin.

Kova: İstediğiniz işi bulmak için uzun zaman harcadınız. Sanatsal ve yaratıcı alanlarda çalışanlar büyük başarılara imza atabilir. Emir almadan çalışmayı seviyorsunuz ve evden çalışmak tam size göre. İş arkadaşlarınızın övgülerini toplayacaksınız.

Balık: Bu hafta partnerinizi kimseye şikayet etmeyin. Dedikodulara karşı dikkatli olun ve ilişkinizle ilgili konuları yalnızca partnerinizle konuşun. Sorunlarınızı çözmek için çaba gösterin, olumsuz etkiler uzun sürmeyecek. Sorunlarınızı halletmek için azminiz var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN