Buse Varol'dan Herkesi Şoke Eden Ayrılık Paylaşımı! Alişan Bu Duruma Ne Diyecek? İşte Buse Varol'un Yaptığı Büyük Manevra

Buse Varol'dan Herkesi Şoke Eden Ayrılık Paylaşımı! Alişan Bu Duruma Ne Diyecek? İşte Buse Varol'un Yaptığı Büyük Manevra

Uzun zamandır evliliklerinde sorun yaşayan Alişan-Buse Varol çiftinde sular durulmuyor. En son eltisi ile aralarında çıkan sorundan dolayı birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen Buse Varol ve Merve Tektaş arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Buse Varol tüm bunlardan sonra sosyal medya hesabından ayrılık paylaşımı yaptı. İşte o paylaşım.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümü ile yıkılan Alişan'ın evliliğinde de çatlaklar oluşmaya başladı. Boşanma derecesine gelen Alişan ve Buse Varol tam evliliklerini toparlarken, aile içinde kaos ortaya çıktı. Vefat eden Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş aralarında başlayan soğuk savaş sosyal medyaya kadar yansıdı. Birbirlerini takipleşmekten çıkaran eltilerin bu hareketi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Tektaş ailesinde sular durulmazken, Buse Varol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ile herkesi şoke etti. Bakın Alişan'ın eşi Buse Varol ne paylaştı.

buse.jpg

SON ZAMANLARDA EVLİLİĞİNDE SORUNLAR YAŞAYAN VAROL'DAN ANİ KARAR

Alişan ile mutlu bir evliliğe uzun zaman önce adım atan Buse Varol, çocuklarından dolayı oyunculuğa uzun bir süre ara vermişti. Dizi sektöründen çekilen Varol, son zamanlarda yaşadığı aile sorunlarından dolayı kendini tekrardan sektöre attı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Varol, çocuklarından 3 gün ayrı kalacağına dair paylaşım yaptı. 3 yıl aradan sonra dizi setlerine geri dönme kararı alan Buse Varol, çocuklarından ve eşinden ayrı kalacak. Buse Varol'un hangi dizide başlayacağı merak konusu olurken, setlere dönme istediği de tartışmalara neden oldu.

BUSE VAROL DİZİ SETİNE GERŞ DÖNÜYOR

2018 yılında Alişan ile evlenen Buse Varol- Alişan çiftinin 2 çocukları oldu. Evlendikten sonra dizi sektörüne ara veren Varol'un, son zamanlarda yaşadıkları sorunlardan dolayı tekrardan setlere dönme kararı aldığı iddia edildi. Tekrardan dizi sektörüne döndüğü sosyal medya hesabından paylaşan Varol'un bu istediğinin altında aile içinde yaşadığı sorunlardan kaynaklandığı iddia edilenler arasında. Yeni işine dair bir gönderi paylaşan Varol, gönderinin altında, "Bugün benim için güzel ve heyecanlı bir gün" diye açıklamada yazdı. Paylaşımın altında binler tebrik mesajı gelen oyuncunun Gönül Dağı dizisine transfer olduğu konuşulanlar arasında. İddialara göre Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterinin yerine Varol oynarsa Balıkesir'de çekilen dizi için çocuklarından ayrı kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN