Çağatay Ulusoy yeniden ekranlara dönüyor! Yeni dizisi herkesin nefesini kesecek! Dizinin detayları belli oldu

Çağatay Ulusoy yeniden ekranlara dönüyor! Yeni dizisi herkesin nefesini kesecek! Dizinin  detayları belli oldu

Uzun süredir ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Netflix platformunda yayınlanacak dizinin detayları belli oldu. İşte Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Bir süredir ekranlarda görünmeyen Çağatay Ulusoy, Netflix'in yeni projesi ile ekranlara dönüş yapıyor. Hayranlarını merakta bırakan ünlü oyuncu OGM Pictures imzalı yeni dizi Kübra ile kamera karşısına geçecek. Dizi hakkında araştırmalar devam ederken detaylar da tek tek açıklanmaya başladı. İşte Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

YENİDEN EKRANLARA DÖNÜYOR


Yeni dizisi Kübra için hazırlıklara devam eden Çağatay Ulusoy, Netflix platformunda izleyicilerin karşısına çıkacak. OGM Pictures imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler oturuyor. Proje Sıcak Kafa’nın yazarı Afşin Kum imzası ile ekranlara taşınacak.

cagatay-ulusoy.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre kitabın bir imalat atölyesinde çalışan Gökhan Şahinoğlu'nun hikayesine ışık tuttuğu ifade edildi. Kız arkadaşıyla bir küsüp bir barışan Şahinoğlu'nun telefonuna gelen mesaj ile tüm dünyası değişir. Kübra adı kullanıcının attığı mesaj ile birlikte dizide yeni bir Heyecanın içerisine giriyor. Dizi için Cast çalışmaları devam ederken 2 kadın başrol oyuncusu olacağı da belirtildi.

cagatay-kubra-dizi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN