Seda Sayan uğruna terk etmişti! Çağlar Ökten'in eski sevgilisini görenler gözlerine inanamadı

Seda Sayan uğruna terk etmişti! Çağlar Ökten'in eski sevgilisini görenler gözlerine inanamadı

Kendinden 25 yaş büyük Seda Sayan'la evlenerek magazin dünyasının en çok merak edilen isimleri arasına giren Çağlar Ökten'in geçmiş yaşamı ifşa olmaya başladı. Çağlar Ökten'in Seda Sayan uğruna terk ettiği eski kız arkadaşı sosyal medyanın gündeminde çokça tartışılmaya başladı. Bakan Ökten'in eski kız arkadaşı kimmiş...

Mart ayında evlenen Seda Sayan-Çağlar Ökten mutlu evliliklerini gözler önünde yaşamaya devam ediyor. Eşini yalnız bırakmayan Sayan, her fırsatta aşkını dile getirirken, Ökten'e ait bir detay ortaya çıktı. Çağlar Ökten'in eski sevgilisini gören küçük dilini yuttu.

Seda Sayan ile kısa sürede tanışıp evlenen 35 yaşındaki Çağlar Ökten'in geçmiş hayatı da merak konusu oldu. Bir çocuğu olan Ökten'in eski eşinin Rus olduğu biliniyor. Eski hakkında pek bilgi olmayan Ökten'in Seda Sayan'dan önceki sevgilisi ortaya çıktı. Görenler gözlerine inanamadı.

sedasayan-001.jpg

ÇAĞLAR ÖKTEN'İN ESKİ SEVGİLİSİNİ GÖREN İNANAMADI

60 yaşındaki sanatçı Seda Sayan ile aralarında 25 yaş fark olmasına rağmen mutlu bir evlilik yaşayan Çağlar Ökten, eski yaşantısıyla da merak konusu oldu.

caglar-001.jpg

Magazin gündeminden düşmeyen çiftin her adımı çok konuşulmaya başlandı. Sayan, eşine olan hayranlığını her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.

model.jpg

GÜZELLİĞİ HAYRAN BIRAKTI

Hakkında pek bilgi olmayan Çağlar Ökten'in eski sevgilisine dair bir detay ortaya çıktı.

sara.jpg

Lara Şehiroğlu ile Seda Sayan'dan önce sevgilisi olan Çağlar Ökten'in Sayan'dan dolayı 4 yıllık ilişkisini bitirdiği söylenmişti.

laracik.jpg

Model olduğu bilinen Şehiroğlu'nu görenler güzelliğine hayran kaldı.

caglarlara.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN