Çalışanları tarafından darp edilmişti! Şimdi ise Danilo Zanna Türkiye'den ayrılıyor

Çalışanları tarafından darp edilmişti! Şimdi ise Danilo Zanna Türkiye'den ayrılıyor

Sevilen yemek yarışması MasterChef'in jüri üyelerinden Danilo Zanna, yakın zamanda çalışanı tarafından saldırıya uğramıştı. Bu olayın ardından, Zanna zorlu bir karar vererek Türkiye'den ayrılacağını söyledi.

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef'in sempatik jüri üyesi Danilo Zanna, üzücü bir olay yaşadı. Bir süre önce restoranının önünde çalışanları tarafından saldırıya uğradı. Olayın ardından sağlık durumu iyi olduğunu belirten ünlü şef, talihsiz olaya rağmen işine olan bağlılığını vurguladı.

İTALYA'YA GİDİYOR

hgfhgf.jpg

Snob Magazin'e verdiği röportajda, şiddete karşı her zaman kararlı olduğunu ifade eden Zanna, yaşanan kötü olayın ardından gerekli şikayetleri yaptığını ve işini engellemeye izin vermeyeceğini dile getirdi.

Ünlü şef, ailesini çok özlediğini söyleyerek, bir süreliğine İtalya'ya gitmeyi planladığını da açıkladı. Tatil dönüşünde ise MasterChef ekibi ve hayranlarıyla yeniden buluşacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN