Canlı yayında suçunu açıkladı, Müge Anlı'nın ağzı açık kaldı! "12 yıl ceza alan nasıl bir ay yatıp çıkıyor?"

Canlı yayında suçunu açıkladı, Müge Anlı'nın ağzı açık kaldı! "12 yıl ceza alan nasıl bir ay yatıp çıkıyor?"

ATV ekranların ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Burdur Bucak'a bağlı Karaaliler Köyü'nde 1 Aralık 2022'de evinin önünde tüfekle vurularak öldüren eşi Gökhan Tombak'ın katilinin bulunmasını isteyen Asuman Tombak başvurdu. Konu ele alınırken, kiralık katil iddiası üzerinde duruldu. Daha önce cezaevine giren Osman adındaki şüpheli programa katılarak,"12 yıl 6 ay cezam var, 1 ay girdim, yattım, çıktım" dedi. Stüdyo şaştı kaldı.

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, ele aldığı olaylarla sık sık gündeme geliyor. Burdur'da yaşayan 1 Aralık 2022'de evinin önünde tüfekle vurulmuş halde bulunan ve katili bulunamayan Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Tombak, kocasının katil ya da katillerinin bulunması için programına başvurdu. Gazeteci Müge Anlı ve ekibi olayı aydınlatmak için harekete geçti.

anlifgdg.jpg

Canlı yayında konu ele alınırken, Gökhan Tombak'ın muhtarın eşiyle yasak aşk yaşadığı ileri sürüldü. Bunun üzerine muhtarın köyde daha önce hapis yatan Osman isimli bir kişiden Gökhan Tombak'a zarar vermesini istediği de ileri sürülen iddialar arasındaydı. Bu iddiaların ardından Osman isimli kişi canlı yayına çıkarak yanıt verdi.

"1 AY CEZAEVİNDE YATIP ÇIKTIM"

Canlı yayına katılan Osman isimli şahıs daha önce neden cezaevine girdiğini açıkladı. Osman, "Adam kaldırmaktan 12 yıl 6 ay cezam var, 1 ay yattım, çıktım" dedi.

anli-001.jpg

Gazeteci Müge Anlı, duydukları karşısında büyük şok yaşadı. Anlı, "Nasıl 12 yıl ceza alan bir ay yatınca çıkıyor?" diye sordu. Sebebini açıklayan Avukat Rahmi Özkan, "Pandemiden dolayı son 10 Yıllık İnfaz Yasası çıktı. 10 yılı affettiler. 10 yılın üzerinde olan cezalar silindi. Kalanını yatacak. Bu yönden kanun çıktı, meclisten" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN