Çekişmeli dava sonuçlandı: Kevin Costner'ın 20 yıllık evliliği resmen bitti

Çekişmeli dava sonuçlandı: Kevin Costner'ın 20 yıllık evliliği resmen bitti

Hollywood yıldızı Kevin Costner ile Christine Baumgartner'ın 20 yıllık evliliği resmen sona erdi. Çift uzun süredir anlaşamadıkları nafaka ve velayet davası konusunda anlaşmaya vardı.

Dünyaca ünlü aktör Kevin Costner, geçtiğimiz yıl eşi Christine Baumgartner'dan boşanma kararı almış, üç çocuğunun velayeti ve nafakası için açılan davayla uzun süre gündem olmuştu.

NTV'de yer alan habere göre; çiftin 20 yıllık evliliği 16 Şubat Cuma günü resmen sona erdi.

'ÇOCUKLARA ZOOM GÖRÜŞMESİNDE SÖYLEDİ'

Öte yandan Christine Baumgartner'ın açıklamasına göre; Costner çocuklarına boşanma haberini Zoom görüşmesinde verdi. Costner ile üç çocuğu olan Baumgartner "24 yıllık ilişkiden sonra, Las Vegas'ta bir otel odasındayken Kevin üç çocuğumuza 10 dakikalık bir Zoom görüşmesinde ayrılacağımızı söyledi. Ben yokken" ifadelerini kullandı.

Costner'ın eski eşi "5 gün sonra eve geleceği halde neden bir Zoom görüşmesinde bu konuşmayı yaptığını hala anlamış değilim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN