Cem Yılmaz: Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum

Cem Yılmaz: Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum

Oyuncu Cem Yılmaz ve eski eşi arasında 'nafaka' krizi devam ediyor. Eski eşler arasındaki nafaka anlaşmazlığı mahkemeye taşınmıştı. Yargıtay, ikili arasında krize neden olan konuyu karara bağladı. Oğlu Kemal'in annesine aylık 10 bin dolar ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz, nafaka kararına tepki gösterdi.

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, Ağustos 2012'de çocukları Kemal'in dünyaya gelmesinin ardından Aralık 2013'te ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle boşanmıştı. Cem Yılmaz, boşanmanın üzerinden sekiz yıl geçtikten sonra çocuğu için Ahu Yağtu'ya ödediği aylık 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp, 40 bin TL'ye düşürülmesini istemişti.

40 BİN TL TALEBİ KABUL EDİLMEDİ!

Mahkeme kararıyla nafaka 70 bin TL'ye düşürülmüştü. Ancak eski eş Ahu Yağtu, İstinaf Mahkemesi'ne başvurarak karara itiraz etmişti. Yeni kararda, nafaka tekrar 10 bin dolar olarak düzenlendi. Yargıtay İstinaf Mahkemesi’nin kararını onadı.

'TABİİ Kİ OĞLUMU TEK BAŞIMA YAPTIM'

Cem Yılmaz'ın kararın ardından kişisel X hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

"Evet bütün haberler, yorumlar haklı. Cimriyim ve cocuğumla ilgilenmiyorum (bu bilinen bir gerçek). Ve tabii ki oğlumu tek başıma yaptım :) İyi eğlenceler. Minik not 11 yıl önce boşandım (dünyada bir ilk)."

cemmm.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN